• Новинка
Проектор 2,4 G WiFi видео проектор Full HD 1080P и Вградени високоговорители Поддържат Корекция на трапецовидните изкривявания Шрайбпроектор, Съвместима с DVD, КОМПЮТЪР, U-ди?
zoom_in

Проектор 2,4 G WiFi видео проектор Full HD 1080P и Вградени високоговорители Поддържат Корекция на трапецовидните изкривявания Шрайбпроектор,

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично за поръчка

【Идеален за домашно кино】 Нашия мини проектор с най-новите технологииЖивот на лампата е 30 000 часа, а на собствена разделителна способност е 1920 x 1080 P, осигурявайки красиви и ярки изображения, за развитие на туризма.Перфектен избор за семейни забавления. 【Бърз и стабилен шрайбпроектор 2.4 G Wi Fi】Уличен проектора е снабден с бърз Wi-Fi На 2,4 G, който осигурява синхронизация на вашите смартфони - много чист и плавен процес, който позволява да се излъчват различни игри и видео с високо качество и скорост.И шрайбпроектор поддържа безжична огледало екран за смартфони и таблети.Можете да лесно да се покаже екранът на своите устройства, без допълнителни адаптери или приложения. 【Голям размер дисплей и дистанционно управление 】 да се коригира в съответствие с размера на екрана на проектора от 50 до 200" с разстояние за изнасяне от 4,9 до 13,7 метра. Фокусно разстояние и избор на меню, може да се управлява с помощта на включения дистанционно управление. (Забележка : за дистанционното управление са необходими 2 батерии тип ААА.Батерии в комплекта не са включени. 【Четырехточечная корекция на трапецовидните изкривявания】Проектор поддържа четырехточечную корекция до ±30 ° хоризонтално и ±30 ° по вертикала.Проектора може да се поставят произволно и корекция на трапецовидните изкривявания бързо ще определи мястото и ще се покаже прието изображение, напълно преодоляване на ограничение пространство. 【Съвместимост с няколко устройства】 Това видео проектор е оборудван с множество портове, включително HDMI, USB, AV и аудио жак, той може да поддържа широка гама от източници на входен сигнал, като U-диск, телеприставка, DVD, PC и т. 【Идеален за домашно кино】 Нашия мини проектор с най-новите технологии.Живот на лампата е 30 000 часа, а на собствена разделителна способност е 1920 x 1080 P, осигурявайки красиви и ярки изображения, за развитие на туризма.Перфектен избор за семейни забавления. 【Бърз и стабилен шрайбпроектор 2.4 G Wi Fi】Уличен проектора е снабден с бърз Wi-Fi На 2,4 G, който осигурява синхронизация на вашите смартфони - много чист и плавен процес, който позволява да се излъчват различни игри и видео с високо качество и скорост.

Добавки за продукти..