• Новинка
Комплекти за бродерия перфорирана игла, Подложка за начинаещи, Стартови комплекти с Инструкция за нанасяне на цветно изображение, Прежди и Регулируема Дръжка, Обр?
zoom_in

Комплекти за бродерия перфорирана игла, Подложка за начинаещи, Стартови комплекти с Инструкция за нанасяне на цветно изображение,

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично за поръчка

【Съдържание на пакета】①Stamped плат ②Yarns бродерия ③Embroidery обръч 20*20 см ④Punch ⑤Scissors игли шевни ⑥Plastic инструкция ⑦English игла 【Удобен за начинаещи】 Набор от игли за пробиване се извършва по-лесно и по-бързо, отколкото всяко друго ръкоделие.Плат е предварително отпечатан контур, който ще окаже по-голяма помощ за начинаещи.Просто трябва да пробие прежди с различни цветове в съответствие с различни парцели.Дори восьмилетние децата могат да го направят лесно. 【Цветна щампа модел】 В нашия набор за пробиване се използват предварително отпечатани дизайн, лесни за експлоатация, подходящи за възрастни, деца и възрастни хора Създаване на комплект за плетене на всичко, което искате, или седи на дивана със семейството си и се насладете на бродерия перфорации. 【Най-доброто обслужване】 В комплекта перфорационных игли съдържа повече от 30% нишки.Ние се грижим за това, че на всички е достатъчно прежда.Дори ако отворите очите си за някои грешки в процеса на плетене, можете да ги редактирате и да си позволи да прекарате приятно време за бродерия. 【Смислен подарък】 Подарък ръчна изработка ще се превърне в отличен избор за вашия любим човек или приятели, които обичат занаяти собствените си ръце.Описание и шаблон за печат Ние предлагаме разбираемо ръководство за употреба на английски език с картинки и предварително отпечатани шаблони, които са по-удобни за използване за деца, начинаещи и възрастни. Те са лесни за използване. Пратката включва Отворете опаковката и проверете съдържа ли продуктът на всички аксесоари и дали няма никакви пропуски.

Добавки за продукти..