• Новинка
Ровница от мериносова вълна Kondoos Extra Fine, 1 килограм. Най-добрата вълна за игольного сплъстяване, мокро сплъстяване, бродерия и предене. Мека прежда Джъмбо за съраунд ?
zoom_in

Ровница от мериносова вълна Kondoos Extra Fine, 1 килограм. Най-добрата вълна за игольного сплъстяване, мокро сплъстяване, бродерия

BGN 18.99

Брой продукти
check Налично за поръчка

Обработени екологични методиНОВАТА ОПАКОВКА : доставя се в нов экологичном пакет на мълния, е подходящ за съхранение на вашата вълна и проекти, без прах и влага.Лесен за използване - Тази сверхтонкая прежда подходяща за начинаещи, така и професионални плетачи, които бързо ще постигнат резултати с помощта на тази солидна прежда повишена дебелина.Създай свой собствен проект и се наслаждавайте на процеса.Универсална дължина влакна, добра еластичност, подходящ за детски играчки, иглата сплъстяване, мокро сплъстяване, декоративно-приложни изкуства, също може да се използва при прядении и тъкане.Висококачествена вълнена ровница ще помогне на вашите проекти изглеждат добре и професионално.РАФИНИРАНА МЕКОТА на : идеален за създаване на дрехи и аксесоари, предназначени за носене на голи кожата.Обработени екологични методи.НОВАТА ОПАКОВКА : доставя се в нов экологичном пакет на мълния, е подходящ за съхранение на вашата вълна и проекти, без прах и влага.Лесен за използване - Тази сверхтонкая прежда подходяща за начинаещи, така и професионални плетачи, които бързо ще постигнат резултати с помощта на тази солидна прежда повишена дебелина.

Добавки за продукти..