• Новинка
Знак за доставка на колети отвън, кутия за дома - Метален алуминий, Без ръжда - 7 x 9,8, входна врата-за тежки условия на експлоатация, Офис двор, предварително пробити д?
zoom_in

Знак за доставка на колети отвън, кутия за дома - Метален алуминий, Без ръжда - 7 x 9,8, входна врата-за тежки условия на експлоатация,

BGN 3.20

Брой продукти
check Налично за поръчка

✔ Високо качество - Изработен от 100% трайно алуминий, без ръжда и ще продължи да бъде добър, независимо от слънце, дъжд или други екстремни метеорологични условия ✔ ЛЕСЕН монтаж - Предварително пробити дупки за лесен монтаж на всякакви повърхности, включително стени, ограда, стълб, жердочки и врата. ✔ Е ИДЕАЛЕН за ЧЕТЕНЕ на Инструкциите за доставка за знак на Fed Ex, Ups, USPS. ✔ Въз основа ВНИМАНИЕ - уникален дизайн, висококачествен печат и ярки цветови контрасти, ще привлече вниманието на всеки, който се окаже в близост до вашия офис или резиденция. ✔ УДОВЛЕТВОРЕНИЕ е ГАРАНТИРАНО - Въпреки, че ние правим всичко възможно, за да се осигури високо качество на продуктите, като се използва само най-добрите материали и подходящи технологии за производство, понякога всичко се случва.Ако имате някакви проблеми с нашите табелка на вратата, моля, свържете се с нас и нашата приятелска услуга за поддръжка на клиенти веднага се грижи за него.

Добавки за продукти..