• Новинка
LIANCHI Parrot Творчески Захранваща Система Топка За Хранене - Клетка За Растеж на Интелигентност Птици Акрилна Кутия за Играчки (A)
zoom_in

LIANCHI Parrot Творчески Захранваща Система Топка За Хранене - Клетка За Растеж на Интелигентност Птици Акрилна Кутия за Играчки

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично за поръчка

√ Размер : Диаметър 9 вижте √ Висококачествен материал -висококачествен акрил и стоманен кабел, вашият пернат приятел ще се проведе часове на забавление и не ще се счупи, и лесни за почистване. √ ИГРАЧКА за ПОДОБРЯВАНЕ на интелигентност - това е играчка за дъвчене за подобряване на интелигентност.трябва да се мисли малко, когато птицата вади храна от мрежа, която не е форма и позволяват на вашия папагал с часове да е зает и да се весели, моля, ИМАЙТЕ предвид, че ТАЗИ КУТИЯ НЕ може да бъде ДНЕВНА КОРМУШКОЙ. √Птичи ветеринарите препоръчват ежедневно да добиват храна, за значително намаляване на скуката. √ Трайно издръжлив поликарбонат лесен за почистване и обслужва Лесен монтаж. √ Размер : Диаметър 9 вижте √ Висококачествен материал -висококачествен акрил и стоманен кабел, вашият пернат приятел ще се проведе часове на забавление. и не ще се счупи, и лесни за почистване. √ ИГРАЧКА за ПОДОБРЯВАНЕ на интелигентност - това е играчка за дъвчене за подобряване на интелигентност.трябва да се мисли малко, когато птицата вади храна от мрежа, която не е форма и позволяват на вашия папагал с часове да е зает и да се весели, моля, ИМАЙТЕ предвид, че ТАЗИ КУТИЯ НЕ може да бъде ДНЕВНА КОРМУШКОЙ. √Птичи ветеринарите препоръчват ежедневно да добиват храна, за значително намаляване на скуката.

Добавки за продукти..