• Новинка
80 бр. Метална Ъглова защита за книги, Реколта Стоманена Ъглова защита, Триъгълен Резбовани Декоративни Ъглова Защита за Книги, Албум за Изрезки, Папка за Тетрадки к?
zoom_in

80 бр. Метална Ъглова защита за книги, Реколта Стоманена Ъглова защита, Триъгълен Резбовани Декоративни Ъглова Защита за Книги,

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично за поръчка

【Брой】 Ще получите 80 бр метални защитни кътче за книги на четири цвята от по 20 бр.Достатъчно за ежедневна употреба. 【Материал】Метални ъглови на капака са изработени от сжимаемого и лесен за употреба материал.Ъгли имат малък отвор, което улеснява тяхното закрепване и довършителни работи защипыванием. 【Прилагането на】 Тези декоративни кутии за книги са идеални за използване с книги, албуми за албуми, менюта, папки и файлове.Стилен узорчатый дизайн защитни краища придава на вашите книги на елегантност и изтънченост. 【Подаръци】 Тези предпазни ъгли от желязо могат да станат отлични практични подаръци за приятели, колеги, родители, роднини и любими. 【Продукт превъзходство】Елегантен външен вид ъглови факт ги прави удобни за употреба и предотвратява появата на драскотини.Популярният дизайн е на разположение в различни цветове, за да отговарят на вашите различни книги.

Добавки за продукти..