• Новинка
Тази, в която аз съм леля - скъпи подаръци за най-добрите приятели на леля Сестри - Новата бъдеща леля - Подарък за обяви за бременност -Подарък в рамка за снимки - тв ш?
zoom_in

Тази, в която аз съм леля - скъпи подаръци за най-добрите приятели на леля Сестри - Новата бъдеща леля - Подарък за обяви за бременност

BGN 15.19

Брой продукти
check Налично за поръчка

❤ Всяка рамка е изработена ръчно, а структурата на всяка рамка е уникална ❤ Перфектен размер : Тази рамка за снимки е с размери от около 11,8x7,9 инча и капацитет за снимка с размери 4x6 инча.Идеално за това, да стои на масата или висят на стената. ❤ На сложна рамка : Изработена от дърво с висока плътност, дизайн във формата на сърце от канап ръчна изработка (извършват с помощта на памучни прежди и пирони).Прозрачен преден панел предпазва вашата снимка и ще ви позволи да имат отличен преглед на снимки.Идва с лесно отваряне на табове отзад за по-лесен достъп до качването на снимки. ❤ Красива опаковка : Тази фоторамка в селски стил, опакован в красива бяла подарък кутия и е опакован в пузырчатый пакет, за да си при пристигане тя беше в перфектно състояние. ❤ Идеален подарък : Нашата фото рамка, подходящ за различни сцени или фестивали, за вашето семейство, приятели, колеги и т., Различни модели и теми, ние вярваме, че винаги има подходящ за вас, вашите колеги, вашите приятели или вашето семейство.Нашата рамка за снимки - чудесен избор за съчувствие или съболезнования, годишнина, пенсиониране, рожден Ден, на Деня на благодарността, Коледа, Нова година, сватба, бебе душ, моминско парти, ергенско парти, на Деня на Св. ❤ Всяка рамка е изработена ръчно, а структурата на всяка рамка е уникална. ❤ Перфектен размер : Тази рамка за снимки е с размери от около 11,8x7,9 инча и капацитет за снимка с размери 4x6 инча.Идеално за това, да стои на масата или висят на стената. ❤ На сложна рамка : Изработена от дърво с висока плътност, дизайн във формата на сърце от канап ръчна изработка (извършват с помощта на памучни прежди и пирони).Прозрачен преден панел предпазва вашата снимка и ще ви позволи да имат отличен преглед на снимки.Идва с лесно отваряне на табове отзад за по-лесен достъп до качването на снимки.

Добавки за продукти..