• Новинка
Сейфове Сейфове-8 стилове, Малки сейфове за дома, Стоманен шкаф за сигурност, Кутия за съхранение в банков офис, механична брава (Цвят: златен Размер: L) (Цвят: Черен, Р?
zoom_in

Сейфове Сейфове-8 стилове, Малки сейфове за дома, Стоманен шкаф за сигурност, Кутия за съхранение в банков офис, механична брава

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично за поръчка

* : многопластова екологично чиста пръски боя, не избледняват, боя, не се разпада, не ръждясва, не съдържа формалдехид и други вредни вещества, намаляване на съдържанието на тежки метали, е безопасна и няма да навреди на човешкия организъм * Защита от декриптиране : механичен дизайн кодов замъка от чист метал, защита от ръжда, 3 набиране на пароли от 2 цифри, случайна комбинация милиона цифри, вероятността за декриптиране е много ниска, по-безопасни и по-сигурни. * Защитни аксесоари : масивна жило на замъка от дебелото легирана стомана, анти-кражба анти-кражба врата панел от дебела неръждаема стомана; стоманен шкаф, без следи от шевове, метален шкаф, водоустойчив, пожаробезопасный, подобрява качеството на вашите продукти. * Голямо пространство : подвижна и регулируема изолирующая панел, който позволява регулиране на пространството за съхранение в кутията, за да се увеличи пространството за съхранение; може да се съхранява някои важни папки и документи, ценни бижута, много пари, депозити, мобилни телефони, преносими компютри, таблети, важни лични неща. * Ръководство за разблокировке : например, парола 18.39, завъртете диска за въвеждане на парола надясно, за да изравни 18 (3 пъти), след това завъртете диска за въвеждане на парола наляво, за да приведе в съответствие 66 (2 пъти), след това го завъртете надясно, за да изравни 39 (1 път), поставете ключ, завъртете, за да отключите или завъртете копчето за отключване.Предпазни мерки! ! !??????Никога не слагай сейфове за авариен ключ, в противен случай те не ще се отвори.Висококачествен материал, здрав и издръжлив Уголемено пространство за съхранение на по-ценни неща, Лесен за инсталиране, подходяща за монтаж на скрити места за съхранение на ценни вещи Обикновено е оборудван с авариен ключ, който да използва, когато се освободи батерия или е забравил паролата.

Добавки за продукти..