• Новинка
Забавна Бяла утайка от Чаша Здравей Sunshine Слънчогледи Скъпа Керамична Забавна Чаша Лесно Да Новост Чаша Лесно да Държат Чаша Чаша Уникален Празничен подарък за мам?
zoom_in

Забавна Бяла утайка от Чаша Здравей Sunshine Слънчогледи Скъпа Керамична Забавна Чаша Лесно Да Новост Чаша Лесно да Държат Чаша

BGN 31.84

Брой продукти
check Налично за поръчка

✔【Материал премиум-клас】 : Забавна кафеена чаша е направена от висококачествен керамичен материал, който е достатъчно здрав за по-дълга употребаТой също е снабден С голям-образна дръжка за лесен задържане. ✔【Няколко резервоари】 : Има два вида капацитет на избор.А фигура нанесен с двустранен печат, което прави кафеена чаша изискано украшение независимо от това, как тя е поставена. ✔【Различно прилагане】 : най-Добрият избор за пиенето на кафе, чай, напитки, безалкохолни напитки, мляко, вода, бира, вино и други напитки.Направете така, че пиенето е станало по-приятно и интересно занимание. ✔【Уникален подарък】 : Не само уникален подарък за мама, татко, баба и дядо, сестра, брат си, приятелите си и на тези, които обичате, но и чудесна идея за рожден ден, годеж, пенсиониране, Коледа и нова година. ✔【Безопасно опаковане】 : Ние използваме солидна кутия за опаковане на кафе чаши, за да се гарантира, че ще го получи, без да се повреди.

Добавки за продукти..