• Новинка
KLKCMS Когтеточка за Котки Картонена Когтеточка Шлайфане Нокът Диван за Купата на Образователна Играчка Велпапе Когтеточка за Коте Аксесоари за домашни любим?
zoom_in

KLKCMS Когтеточка за Котки Картонена Когтеточка Шлайфане Нокът Диван за Купата на Образователна Играчка Велпапе Когтеточка за Коте

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично за поръчка

* Когтеточка : Освободете котки от инстинкти царапания, едновременно намаляване на риска от увреждане на вашите килими, завеси и мебели * Характеристика : Шезлонг във формата на купа, който прилича на двойно легло, малка, пространство отговаря на играта на котка, благодарение на което вашите котенца се чувстват топли. * Дизайн : Шезлонг с овална чаша, привличане на вниманието на вашите домашни любимци, котки могат да се прибират на мат, тъй като са на легло или диван. * Почивка и игри : картонена когтеточка - идеалното място за почивка и игри, подходяща за котки от всички възрасти и малки животни. * Добро качество : Изработен е от гофрирана хартия, която е приятна на допир, трайна и силна.Описание : Дизайн : Легло за почивка с овална чаша, привлича вниманието на вашите домашни любимци, котки могат да се прибират на мат, тъй като са на легло или диван. - Добро качество : Изработен е от гофрирана хартия, която е приятна на допир, трайна и силна. - Функция : Има шезлонг във формата на купа, който прилича на двойно легло, малка, пространство отговаря на играта на котка, благодарение на което вашите котенца се чувстват топли.

- Material:
Corrugated Paper
- Color:
Brown
Package Includes:
1 Cat Scratcher Pad :
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors. :

Добавки за продукти..