• Новинка
Преносим лифт за тежки мебели с 4 на релси за лесно и безопасно преместване, товароподемност 660 паунда На кръгла Мебельную водач, Подходящ за перални машини, мека ме?
zoom_in

Преносим лифт за тежки мебели с 4 на релси за лесно и безопасно преместване, товароподемност 660 паунда На кръгла Мебельную водач,

BGN 13.29

Брой продукти
check Налично за поръчка

? Висококачествени материали : нуждаем се от най-добрите леки и здрави материалиТака че ние изработени от здрава стомана корпус с ергономична дръжка от PVC пластмаса и неподвижни конструкции.Всеки материал може да издържи тежестта на 660 килограма, без никакъв риск. ?Инструкции за преместване на тежки мебели : Поставете крик под мебели и я повдигнете (можете да вземете мебели, на височина от 2 инча), и след това леко натиснете 4 валяк в четирите ъгъла.Можете лесно да преместите мебели или тежки предмети. ?Комплектен лифт за мебели и употреба : Забравяйте, че всеки път, когато ви заведа, ремонтируете или переставляете мебели, трябва да поиска помощ от приятели или съседи.В този случай нашият комплект асансьори за системата за преместване на тежки мебели - най-добрият приятел. ? Лекота на движение : въртящи се подложки за краката с възможност за завъртане на 360 градуса отговарят на ножкам на обзавеждане и оборудване и надеждно се фиксират.

Material:
Steel body, ABS plastic wheel roller, A3 pry bar, PVC handle, spray surface Pad sliders size

Добавки за продукти..