• Новинка
Zerodeko 5 бр., Пътна Чаша за миене, Бизнес облекло, Пътни Съдове, Чаши за Деца, Преносим Титуляр за Паста за зъби, Калъф За Съхранение на Паста за зъби, Контейнер за Паста ?
zoom_in

Zerodeko 5 бр., Пътна Чаша за миене, Бизнес облекло, Пътни Съдове, Чаши за Деца, Преносим Титуляр за Паста за зъби, Калъф За Съхранение

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично за поръчка

С Притежателя на паста за зъби за хотела : ??КОМПЛЕКТ паста за зъби за баня?? Лек и компактен дизайн, лесно се сложи в пътната чанта и куфар.Пътна чаша за банята : Лек и компактен дизайн, лесно се сложи в пътната чанта и куфар.Аксесоар за хотела : Преносим притежателя удобен и подходящ за вашето лично пътуване, бизнес пътуване, къмпинг, фитнес зала, удобства и за домашна употреба.Кутия за съхранение на паста за зъби : Малък размер го прави удобен за носене и съхранение, подходящ за пътуване или къмпинг.Пътни аксесоари : Калъф за четка за зъби е с опростен дизайн, но много практични за използване, което ви осигурява приятен опит за използване.Списък на пакетите 5 x пътен калъф за четка за зъби Характеристики -Материал : полипропилен калъф за четка за зъби -Размер : 19,80 X6,20 X6,20 см / 7,78 X2,44 X2 преносим кутия за съхранение. -Цвят : бял калъф за четка за зъби - за пътуване, къмпинг, домашно парти, ежедневна употреба, на улицата, у дома, в училище, джоб за четка за зъби е с компактен размер и ниско тегло за удобство за носене и съхранение на преносим титуляр за паста за зъби. - Калъф за четка за зъби е изработен от устойчив полипропилен материал, издръжлив, може да се използва като контейнер за училище четка за зъби. - Контейнер за четка за зъби с вентилационни отвори за поддържане на суха четка за зъби.Можете да съхранявате вашите ръчна четка за зъби и паста за зъби на пътното размер.Калъф е популярен избор за тези, които пътуват с кутия за съхранение на четка за зъби.

Добавки за продукти..