• Новинка
2 Опаковане на Организаторите под мивката и за съхранение, 2 Нива, Органайзер за чекмеджета с Куки, Многофункционални Организаторите под мивката и за съхранение за ?
zoom_in

2 Опаковане на Организаторите под мивката и за съхранение, 2 Нива, Органайзер за чекмеджета с Куки, Многофункционални Организаторите

BGN 14.39

Брой продукти
check Налично за поръчка

Размери на сглобени : 15,55 × 8,5 × 15,35 инчаРазмери на горната кошница за съхранение : 15,55 х 8.Размери на долните повдигащи кошници : 15,27 × 6,69 × 2,36 инча. 【Прибиращ кошница】 органайзер artzon под мивката е различен от другите.2-ниво организатор е снабден с фиксирани и преминат кошница.Осигурява лесен достъп до теми, когато дотягиваетесь до шкафчета под мивката.Идва с 16 куки за окачване на по-малки елементи, поддържане на ред в нещата. 【Материал премиум-клас】 Органайзер за баня е изработен от висококачествена ABS-пластмаса, 4 подпорни тръби боядисани със спрей и дебели корпус от ковано желязо, е добра защита срещу ръжда и висока носеща способност, здрав и стабилен. 【Размери на продукта】 Размер на сглобени : W8.35", отдолу пространство стеллажа за съхранение в банята побира 12,79 инча бутилки на максимална височина, че е подходящ за съхранение на повечето почистващи и тоалетни принадлежности. 【Бърз монтаж】 Без винтове, без инструменти, само с няколко прости стъпки : поставете 4 осовите тръба в отворите на долната кошница, выровняйте горната част и силно натиснете горната кошница, и вие ще имате здрав и стабилен органайзер под мивката. 【Широко приложение】 Органайзер за съхранение под мивката е подходящ за баня, домашна кухня, хол, помещение за съхранение на козметика, пране, офис, плотове и на много други места. 【Прибиращ кошница】 органайзер artzon под мивката е различен от другите.2-ниво организатор е снабден с фиксирани и преминат кошница.Осигурява лесен достъп до теми, когато дотягиваетесь до шкафчета под мивката.Идва с 16 куки за окачване на по-малки елементи, поддържане на ред в нещата. 【Материал премиум-клас】 Органайзер за баня е изработен от висококачествена ABS-пластмаса, 4 подпорни тръби боядисани със спрей и дебели корпус от ковано желязо, е добра защита срещу ръжда и висока носеща способност, здрав и стабилен. 【Размери на продукта】 Размер на сглобени : W8.

Добавки за продукти..