• Новинка
Healifty 5 бр. Огледало за Баня, Выравниватель за устната Кухина, Защита на Контейнера за Деца, Дамски Четка за Зъби, Прекрасна Чаша, Практичен Протеза, Чаша За Съхранени?
zoom_in

Healifty 5 бр. Огледало за Баня, Выравниватель за устната Кухина, Защита на Контейнера за Деца, Дамски Четка за Зъби, Прекрасна

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично за поръчка

Кутия за частично протезиране : Мультяшные модели правят този калъф-хонорар очарователен и изисканКалъф за заключващия механизъм. Контейнер за накисване на съхранение : КАЛЪФ за ТАВИ за ИЗБЕЛВАНЕ на ЗЪБИ е Изработен от полипропиленови материали, е трайна употреба.Поставка за чаши за зъбни протези : Малък размер, подходящ за носене на ръка, много е удобно да излиза навън.Калъф за определяне на зъбни протези : изработен е от висококачествен материал, плюс отлични технологични процеси, траен и силен.Държач за вставных зъби : КАЛЪФ-хонорар за изправяне на ЗЪБИТЕ - прекрасен избор като подарък за тези хора, които носят ортодонтический хонорар или изкуствени зъби.Кутия за частично протезиране : Мультяшные модели правят този калъф-хонорар очарователен и изискан.Калъф за заключващия механизъм. Контейнер за накисване на съхранение : КАЛЪФ за ТАВИ за ИЗБЕЛВАНЕ на ЗЪБИ е Изработен от полипропиленови материали, е трайна употреба.Поставка за чаши за зъбни протези : Малък размер, подходящ за носене на ръка, много е удобно да излиза навън.Калъф за определяне на зъбни протези : изработен е от висококачествен материал, плюс отлични технологични процеси, траен и силен.Държач за вставных зъби : КАЛЪФ-хонорар за изправяне на ЗЪБИТЕ - прекрасен избор като подарък за тези хора, които носят ортодонтический хонорар или изкуствени зъби.Пратката включва 1 х калъф за определяне на зъбни протези с четка Характеристики-Удобен и красив, дръжте тиранти чиста, суха и ред.

Добавки за продукти..