• Новинка
Електрическа четка за зъби SOGUE Kids, 3 глави, 3 режима, Акумулаторна батерия с капацитет от 450 ма, живот 45 дни, за дома или за пътуване (жълт)
zoom_in

Електрическа четка за зъби SOGUE Kids, 3 глави, 3 режима, Акумулаторна батерия с капацитет от 450 ма, живот 45 дни, за дома или

BGN 6.66

Брой продукти
check Налично за поръчка

дължина 8 см, диаметър 1 инч МЕК : комфортен режим, например, почистване на езика.БЯЛ : режим на дълбоко почистване. НОРМАЛЕН : Масаж на венците. На 1 линия, USB. 1 дръжка за четка за зъби. 1 ръководство за потребителя. 【Много аксесоари】 3 сменяеми глави за четка за зъби.Средна плътност, подходящ за деца от 4-12 години. 【Е изработен от висококачествен материал】 повърхност е покрита с силиконов материал, който е по-подходящ за деца. 【3 режима на】 с функция за запаметяване на последния режим ще се използва автоматично след включване.SOGUE е на вашите услуги 24 часа в денонощието, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас. 【Много аксесоари】 3 сменяеми глави за четка за зъби.Средна плътност, подходящ за деца от 4-12 години. 【Е изработен от висококачествен материал】 повърхност е покрита с силиконов материал, който е по-подходящ за деца. 【3 режима на】 с функция за запаметяване на последния режим ще се използва автоматично след включване.

Добавки за продукти..