• Новинка
Стикери Bigtime The Fluffy Butt Hut Декор за пилета от PVC 12 x 11 - | Аксесоари за сътрудничество за хранилки за пилета - Подаръци за любителите на Пилета | Забавни Стикери за декор П?
zoom_in

Стикери Bigtime The Fluffy Butt Hut Декор за пилета от PVC 12 x 11 - | Аксесоари за сътрудничество за хранилки за пилета - Подаръци

BGN 4.66

Брой продукти
check Налично за поръчка

? Перфектен размер : 12 "x 12" Знак "Пиле с космати задници", изработена от PVC с дебелина от 5 мм Изключителни пилешки аксесоари за пилета за украса на плевнята.Нашите означения за сътрудничество и с други пилешки аксесоари са идеални за декорация на дома, пиле. ? Здрав, лек материал : твърда здрава табела от PVC "курника" отличен подходящ като подарък за любителите на пилешко месо за жени, мъже, декор на плевнята, на коледа с пиле.Бижута от пиле Bigtime Signs за дома са предназначени както за вътрешния, така и за външна употреба, устойчив на атмосферни влияния. ? ЯРКИ ЦВЕТОВЕ : Ярки цветове, контрасти правят нашите забавни дизайни за подаръци с пиле със зрелищни на всеки фон.Изделия от чичена - чудесен стенен елемент за вашия интериор, пиле на двора.Виси табелка с пилета за куп смешни outdoor си в кабина, за да се забавлявате. ? ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ПОДАРЪК : най-добрите подаръци за пилешки тема за любителите на пилето трябва да се комбинира с всички ваши принадлежности за домашни любимци.Смешни знаци с пилета, предупредителни знаци с пилета за пилето фен и го луд пиле.Служи за подарък за пилета-дама за собствениците на пилета. ? РАЗРАБОТЕН С ОГЛЕД на ВАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ : В нашето портфолио са представени табели с участието на нападателя на петел, пикирующие пилета декор за пилето, аксесоари за курятников, начало декор за костур, аксесоари за пилета, за да проверите за пиле в задния двор.Коледни подаръци, празнични подаръци!. ? Перфектен размер : 12 "x 12" Знак "Пиле с космати задници", изработена от PVC с дебелина от 5 мм. Изключителни пилешки аксесоари за пилета за украса на плевнята.Нашите означения за сътрудничество и с други пилешки аксесоари са идеални за декорация на дома, пиле. ? Здрав, лек материал : твърда здрава табела от PVC "курника" отличен подходящ като подарък за любителите на пилешко месо за жени, мъже, декор на плевнята, на коледа с пиле.

Добавки за продукти..