• Новинка
Тампон върху Централната конзола LEXLEY, Подлакътник, на Капака на кутията, Непромокаеми Кожени Защитни Капаци със Защита от Надраскване за Nissan 2013-2021 Pathfinder-Червени Ше?
zoom_in

Тампон върху Централната конзола LEXLEY, Подлакътник, на Капака на кутията, Непромокаеми Кожени Защитни Капаци със Защита от Надраскване

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично за поръчка

▲ Приложимостта на : Кутията на централната конзола е подходящ за Nissan 2013-2021 PathfinderВ съответствие с първоначалната настройка на колата си, той е 100% подходящ за вашия Pathfinder. ▲ Функция : Този калъф предпазва горната и страничната част на подлакътник, тя е крие увреждане на подлакътник.Това е удобно, за да се опре на лакът и подобряване на безопасността на шофиране. ▲ Специален дизайн : В капака на подлакътник използва текстурата на кожата, благодарение на което вашият Pathfinder изглежда уникален и е по-забележим.Дизайн подшивания и аккуратная бродерия го правят достатъчно дебел, за да защити колата от прах и лепкави пръсти. ▲ Покритие за защита от надраскване : Изработен е от мека и удобна изкуствена кожа, предпазва фабрично подлакътник от надраскване мръсни лапи на кучето, устойчивост на износване, приятен външен вид на подлакътник. ▲ Лесна инсталация : Много лесно се нанася, просто покрийте го подлакътник, той е достатъчно издръжлив, за да не се счупят при инсталиране. ▲ Приложимостта на : Кутията на централната конзола е подходящ за Nissan 2013-2021 Pathfinder.В съответствие с първоначалната настройка на колата си, той е 100% подходящ за вашия Pathfinder. ▲ Функция : Този калъф предпазва горната и страничната част на подлакътник, тя е крие увреждане на подлакътник.Това е удобно, за да се опре на лакът и подобряване на безопасността на шофиране. ▲ Специален дизайн : В капака на подлакътник използва текстурата на кожата, благодарение на което вашият Pathfinder изглежда уникален и е по-забележим.Дизайн подшивания и аккуратная бродерия го правят достатъчно дебел, за да защити колата от прах и лепкави пръсти. ▲ Покритие за защита от надраскване : Изработен е от мека и удобна изкуствена кожа, предпазва фабрично подлакътник от надраскване мръсни лапи на кучето, устойчивост на износване, приятен външен вид на подлакътник. ▲ Лесна инсталация : Много лесно се нанася, просто покрийте го подлакътник, той е достатъчно издръжлив, за да не се счупят при инсталиране.Авто подлакътник панел на централната конзола, защитно тампон на подлакътник, подходящ за Nissan 2013-2021 Pathfinder Моля, уверете се, че вашият модел на автомобила-2013-2021 Pathfinder, преди да купите.

Добавки за продукти..