• Новинка
Auniwaig 1/4 Быстросменное Тренировка с Шестигранным Опашка 8 мм За Монтаж на Магнитни Гайки, с Дължина 150 мм, Metric 3 бр.
zoom_in

Auniwaig 1/4 Быстросменное Тренировка с Шестигранным Опашка 8 мм За Монтаж на Магнитни Гайки, с Дължина 150 мм, Metric 3 бр.

BGN 4.80

Брой продукти
check Налично за поръчка

【Параметър】- Размер на гайковерта : 8 мм / 0,31 инча; Материал : хром-ванадиевая стомана 【Функция】- Термообработанная конструкция от хромованадиевой стомана с пясъкоструйни обработката може да се подобри твърдост и устойчивост на корозия устойчивост гайковерта. 【Специална конструкция】 - Универсален шестнадесетичен хвостовики 1/4 " са подходящи за различни быстросменных патрони и дрелей, дискове или отвертки; Външен шестигранник на корпуса гнездо се използва за добавяне на усукване с гаечен ключ ръчно, когато електроуредите не е достатъчно въртящ момент. 【Широко приложение】 - Широко се използва в домакинството поделках, автозапчастях, също е отличен дърводелец, професионален ремонт на машини и т. 【Предимство】- Този магнитен гайковерт може да се използва за задвижване на ударния длета или храповиком с шестоъгълни глави за надеждно улавяне на гайки и крепежни елементи за лесна настройка или оттегляне на затихване. 【Параметър】- Размер на гайковерта : 8 мм / 0,31 инча; Материал : хром-ванадиевая стомана. 【Функция】- Термообработанная конструкция от хромованадиевой стомана с пясъкоструйни обработката може да се подобри твърдост и устойчивост на корозия устойчивост гайковерта. 【Специална конструкция】 - Универсален шестнадесетичен хвостовики 1/4 " са подходящи за различни быстросменных патрони и дрелей, дискове или отвертки; Външен шестигранник на корпуса гнездо се използва за добавяне на усукване с гаечен ключ ръчно, когато електроуредите не е достатъчно въртящ момент.

Добавки за продукти..