• Новинка
DOITOOL 6 бр. С множество дупки, Свободно пространство, Отвор за тераси, Използването на Дънки без закопчалка, Прозорец за икономии, Гардероб, Закачалки за поли, Закачал?
zoom_in

DOITOOL 6 бр. С множество дупки, Свободно пространство, Отвор за тераси, Използването на Дънки без закопчалка, Прозорец за икономии,

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично за поръчка

Закачалка за шалове : Здрава конструкция, носеща способност, за спестяване на място за сушенеЗакачалки за панталони : изработени от висококачествени материали, които продължават дълго.Закачалка за дрехи : не практически закачалка за сушене на дрехи, но също така и удобна закачалка за дрехи.Закачалка за дрехи на балкона : Здрава конструкция, носеща способност, за спестяване на място за сушене.Закачалка за гардероб : Има дизайн куката, удобен и лесен за използване. Закачалка за шалове : Здрава конструкция, носеща способност, за спестяване на място за сушене.Закачалки за панталони : изработени от висококачествени материали, които продължават дълго.Закачалка за дрехи : не практически закачалка за сушене на дрехи, но също така и удобна закачалка за дрехи.Закачалка за дрехи на балкона : Здрава конструкция, носеща способност, за спестяване на място за сушене.Закачалка за гардероб : Има дизайн куката, удобен и лесен за използване.Пратката включва 6 x закачалки за сушене на дрехи Особености - Изработена от висококачествен материал, здрав и практичен за използване закачалка за сушене на дрехи. -Размер : около 38.57 X1 каскадни куки за закачалки. - Изящна изработка изработка осигурява практичност и дълготрайност стеллажа за съхранение на дрехи. - Здрава конструкция, носеща способност, която заема малко място закачалка за сушене на дрехи.

Добавки за продукти..