• Новинка
oioaahkeo Планина за бебефони и радионяни в яслата за бебефони и радионяни ANMEATE SM24, GoodBaby UU24 и Babysense V24US (не е включен в комплекта) Няма пробиване.
zoom_in

oioaahkeo Планина за бебефони и радионяни в яслата за бебефони и радионяни ANMEATE SM24, GoodBaby UU24 и Babysense V24US (не е включен

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично за поръчка

Проста, но здрава конструкция и много добре функционираНе е необходимо да пробия дупка в яслите, стена или рафт.Изработен е от здрава алуминиева сплав, покрито с безопасен силикон.Надеждно се закрепва към яслите и няма да има никакви драскотини.Може да е удобно, завъртете в двете посоки за производство на идеалния зрителен ъгъл.Можете да го прикачите към рафта, легла, на перваза и т., и той може да се движи без никакви етикети. просто използвайте входящи в комплекта закопчалка-цип, ако искате да го монтирате на едно място, постоянно. √ Без пробиване - Специално проектирана за монтаж радионяни в яслите и рафт без пробиване. √ Безопасен силикон - Изработен от еластична сплав, покрито с безвреден за кожата силикон, за да не се повреди нито малко дете, нито да спя. √ Кръгла преглед - може да се върти във всяка посока, без настройка на самия монитор. √ Сигурна връзка - можете да го прикачите към яслите и направите няколко завъртания на малко дете не запада го за себе си.

Добавки за продукти..