• Новинка
Blackskies възстановяване на предишното положение Hat|Мъжки Дамски бейзболна шапка на Премиум-клас За папата с 5 Панели на Ремешке в стил Хип-Хоп, Градска Фланелевая Замш?
zoom_in

Blackskies възстановяване на предишното положение Hat|Мъжки Дамски бейзболна шапка на Премиум-клас За папата с 5 Панели на Ремешке

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично за поръчка

100% АкрилЗакопчалката на бутон.Само ръчно пране. ? Висококачествена черна бейзболна шапка Blackskies възстановяване на предишното положение с нео-традиционна татуировка на лисица и слоган - "Всичко, което имаме, е сега". ? Бейзболна шапка от акрил с татуировка на лого.Лесен и подходящ за всеки, заедно!. ? Бейзболна шапка Lifestyle за мъже и жени - идеална през лятото, но също така е подходящ за носене през цялата година. ? Оптималната кацане на почти всяка обиколка на главата : Един размер за жени и мъже : 22-24, 4 инча (56-62 см) - регулира закопчалка - унисекс. ? Blackskies работи стабилно.Нашето внимание е съсредоточено върху здравите, извън контрола на време и в същото време стилни продукти.Те вече са въглеродно неутрални, благодарение на компенсация с помощта на нашите партньори Nature Office.Ние непрекъснато работим за по-нататъшна оптимизация на производството и организацията за производството на нашите продукти възможно най-безопасно за климата и околната среда начин, като се използват само висококачествени материали.Blackskies - това е един нов, свеж и стилен марка в света градинска дрехи!.Изработена от висококачествени материали, с любов разработена от нашия дизайнерски студиа в Германия и увеличен малки детайли като нашивка с логото на марката, стикер или метална емблема, тази шапка - идеалният избор за всеки ден!.Тези шапки са зашити заедно от няколко панели и наистина привличат вниманието.Тулья отпред, малко по-висока, така че можете да носите шапка и спокойно.Размер шапки може да се регулира с помощта на скрепителни елементи, той е подходящ за обиколка на главата около 56-62 виж, които никога не излизат от дома си без шапки?Ние сме нито едно от двете!Ето защо ние се фокусираме върху снэпбеках за всеки случай.

Добавки за продукти..