• Новинка
Красива Гривна с Кристали, Бижута, Подаръци за приятели и Любовници, Коледни Подаръци за рожден Ден на майка и съпруга, Мъжки часовници с диаманти (Сребро, един разм?
zoom_in

Красива Гривна с Кристали, Бижута, Подаръци за приятели и Любовници, Коледни Подаръци за рожден Ден на майка и съпруга, Мъжки часовници

BGN 15.51

Брой продукти
check Налично за поръчка

Размер : Можете да регулирате дължината под никел, , 100% и удобство в чорапСледвайте тези прости стъпки, за да запазите Вашите бижута живи и здрави по-дълго време : - да се Избягва контакт с морска вода, козметика, парфюми, предмети от бита и т.- Не е препоръчително да се носят в банята или -Използвайте мека кърпа за полиране на бижута, за да от време на време те обесцвечивались -да се Съхранява в затворен пакет или ковчега за бижута, когато те не се използват. Изключителна изработка : Кристали за гривна е многоугловую огранку и многостранен технология на рязане, за да демонстрират уникален блясък на кристала. Пречупването на 360 °, независимо от това, под какъв ъгъл е очарователен светлина!.Най-добрият избор за подаръци : Този кристална гривна - идеалният подарък за майки, любовници, приятелки, приятелки, сестри и всички, които искат да се поздравим с Коледа, Ден на майката, Ден на Св. Валентин и Нова година.ЛЕСЕН за НАНАСЯНЕ : Искрящи кристали Свързани заедно За красив и привлекателен вид.Вие лесно можете да завършите образа Си на други накити.Това ще изглежда страхотно, независимо от случая. Размер : Можете да регулирате дължината на никелю, , 100% и удобни за носене.Следвайте тези прости стъпки, за да запазите Вашите бижута живи и здрави по-дълго време : - да се Избягва контакт с морска вода, козметика, парфюми, предмети от бита и т.- Не е препоръчително да се носят в банята или -Използвайте мека кърпа за полиране на бижута, за да от време на време те обесцвечивались -да се Съхранява в затворен пакет или ковчега за бижута, когато те не се използват. Изключителна изработка : Кристали за гривна е многоугловую огранку и многостранен технология на рязане, за да демонстрират уникален блясък на кристала. Пречупването на 360 °, независимо от това, под какъв ъгъл е очарователен светлина!.Най-добрият избор за подаръци : Този кристална гривна - идеалният подарък за майки, любовници, приятелки, приятелки, сестри и всички, които искат да се поздравим с Коледа, Ден на майката, Ден на Св. Валентин и Нова година.ЛЕСЕН за НАНАСЯНЕ : Искрящи кристали Свързани заедно За красив и привлекателен вид.Вие лесно можете да завършите образа Си на други накити.Това ще изглежда Страхотно, Независимо от каквато и да е Причина.Красиви бижута от кристална гривна, подаръци за приятели и любовници, Коледни подаръци за рожден ден на майка и съпруга, мъжки часовници с диаманти, изискана изработка на производство : Crystal за гривна използва многоугловую огранку и технология на многостранна кройка, за да показват уникален блясък на кристала.

Добавки за продукти..