• Новинка
Коледна Надуваема Елха с височина 8 фута Коледна Украса с led лампи Коледна Надуваеми Изделия Коледа Надувное Украса на Двора и Дядо за Коледно парти Декор на Вътреш?
zoom_in

Коледна Надуваема Елха с височина 8 фута Коледна Украса с led лампи Коледна Надуваеми Изделия Коледа Надувное Украса на Двора и

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично за поръчка

Височина : 8 метраДължина : 3 метра. Тегло на продукта : 3,27 килограм.Източник на захранване : plug-in.Консумирана мощност : 120 /60 Hz. Ток на вентилатора : 1 Aa Материал : Водоустойчив полиестер. ⛄?【Идеалният коледен декор на открито】 С наближаването на Коледа надуваеми декорация Christmas удоволствия са идеални за настаняване на закрито, на открито, които ще придадат атмосфера на празника Коледа!Украсете къщата на тези забавни и луксозни 8-футовыми коледна украса, Коледни елхи с подарък кутия може да се превърне в популярна снимка-курорт!Вашите детишкам и приятели, трябва да се харесва снимат с този 8-футовым коледа надувом, тя ги остави много добри спомени за Коледа!. ?⛄【Самостоятелно помпане и сигурен】 Просто застегните цип в долната част и да свържете към електрически контакт, вграден воздуходув автоматично незабавно надует всички коледни надуваеми декорация на открито и на въздуха ще се поддържа през целия ден!След като бензин е пълен, тази Коледна елха с подарък скоростна изглежда така, сякаш предава ви поздрави. ??【Осветява нощта】8-подножието на огромни коледни надуваеми лодки - идеален заместител на истинската коледна елха и снежен човек.Вградена светодиодна подсветка е подходящ за показване на вечерта, което ще направи коледни украси на открито по-ярки и реалистични, които предават мир, любов и щастие.Просто го добавите за украса на градината, на двора, на тревата на Коледа. ⛄?【Висококачествени декорация】 Изработени от висококачествен полиестер, който е безопасен и е трайна употреба, коледни надуваеми улични украси имат повишена дебелина, за да се противопоставят на лошо време, и можете да ги използвате за следващата Коледа!Освен това, данните за него през нощта може да направи вашата градина по-популярен и специално за Коледа!Пожелавам щастие и мир завинаги!. ??【Пожелавам ви една незабравима Коледа】Коледна украса за външна двор с цельными подарочными кутии и бонбони, идеален за използване на закрито и на открито.Декорация коледна украса на Коледни елхи с подарък скоростна създават щастлива, впечатляващ, забавен атмосферата на Коледа.Поставяйки го в двора, на тревата в градината, ще се включат деца и съседи се насладите на този най-грандиозен празник!. ⛄?【Идеалният коледен декор на открито】 С наближаването на Коледа надуваеми декорация Christmas удоволствия са идеални за настаняване на закрито, на открито, които ще придадат атмосфера на празника Коледа!Украсете къщата на тези забавни и луксозни 8-футовыми коледна украса, Коледни елхи с подарък кутия може да се превърне в популярна снимка-курорт!Вашите детишкам и приятели, трябва да се харесва снимат с този 8-футовым коледа надувом, тя ги остави много добри спомени за Коледа!.

Добавки за продукти..