• Новинка
Magxvouy Комплекти за бродерия на кръстат бод за начинаещи, пълен асортимент от комплекти за бродерия за възрастни, комплект за бродерия на кръстат бод Направи си сам, ?
zoom_in

Magxvouy Комплекти за бродерия на кръстат бод за начинаещи, пълен асортимент от комплекти за бродерия за възрастни, комплект за

BGN 19.99

Брой продукти
check Налично за поръчка

【Размер и опаковка】 16,5x27,6 инча, 1x предварително напечатанная плат за бродерия на кръстат бод, 1x игла за бродерия на кръстат бод, сортирани достатъчно на брой линии (допълнително 30%), 1x инструкция за бродерия на кръстат бод на английски езикВсяка линия, всеки набор 11 CT се състои от 6 нишки, затова преди работа трябва да се раздели 6 нишки на две по 3 направления. 【Предварително отпечатани модел е лесен за шиене】 Ръководство модел, състоящ се от блокове с различни цветове и символи, предварително ясно нанесен върху кърпа, да ви посочи, къде шият с игла "x" и конци какъв цвят трябва да се използва.Всичко, което трябва да направите, е да следвате предварително отпечатани знаци. 【Идеалният избор за начинаещи】 В комплекта са включени вечен и една проста схема за бродерия на кръстат бод (предварително отпечатани фигура) с прости и лесни за изпълнение инструкции, който е много подходящ за тези, които тепърва започват да се бродира на кръстат бод.За да добавите изображение по-голяма яркост се използва памучен плат с точна принтом. 【Скъпоценен подарък】 Насладете се на бродерия със собствените си ръце, което е един модерен и красив подарък за семейството или приятели.Лична бродерия - това е специален и смислен подарък за тях.След завършване на бродерии, можете също да закачите в хола или в спалнята и като украса. 【Следпродажбено обслужване】 Тъй като комплект за бродерия на кръстат бод, изработени ръчно, ако получавате комплект за бродерия на кръстат бод с проблем, като липсата на конци за бродерия на кръстат бод или игла, или вашия опит в използването не е добро или задоволително, моля, веднага се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, моля, не се колебайте да се купуват. 【Размер и опаковка】 16,5x27,6 инча, 1x предварително напечатанная плат за бродерия на кръстат бод, 1x игла за бродерия на кръстат бод, сортирани достатъчно на брой линии (допълнително 30%), 1x инструкция за бродерия на кръстат бод на английски език.Всяка линия, всеки набор 11 CT се състои от 6 нишки, затова преди работа трябва да се раздели 6 нишки на две по 3 направления. 【Предварително отпечатани модел е лесен за шиене】 Ръководство модел, състоящ се от блокове с различни цветове и символи, предварително ясно нанесен върху кърпа, да ви посочи, къде шият с игла "x" и конци какъв цвят трябва да се използва.Всичко, което трябва да направите, е да следвате предварително отпечатани знаци. 【Идеалният избор за начинаещи】 В комплекта са включени вечен и една проста схема за бродерия на кръстат бод (предварително отпечатани фигура) с прости и лесни за изпълнение инструкции, който е много подходящ за тези, които тепърва започват да се бродира на кръстат бод.За да добавите изображение по-голяма яркост се използва памучен плат с точна принтом. 【Скъпоценен подарък】 Насладете се на бродерия със собствените си ръце, което е един модерен и красив подарък за семейството или приятели.

Добавки за продукти..