• Новинка
Настолни Играчки A & K L ' IDIA Montessori за занимания с деца, Развитие на книга за предучилищно обучение за момичета и момчета 3-4 години -Дъска за занимания, Подходящи за мал?
zoom_in

Настолни Играчки A & K L ' IDIA Montessori за занимания с деца, Развитие на книга за предучилищно обучение за момичета и момчета

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично за поръчка

? Специален дизайн на корицата -дъска за практикуване е подсилена азбука във формата на животни на предната и задната корици, нашата се състои от три страници, вашите деца могат да се учат с ципове, шнурове, копчета, велкро и др), дата, месец, часовници, пъзел велкро, животни и т ? Безопасни, удобни и трайни Играчки за ранното развитие са изработени от мека чувствах тъкан и намаляване на нежната, които не вредят на малки ръце, тежат само 0,77 паунда, децата могат да ги вземат сами.Идеален за игра на много места, като например в самолет, в кола, у дома и т. ?Разработване на здравия разум и практически умения - Нашата играчка Монтесори ярки цветове привлича вниманието на децата и повишава техния интерес към играта.който използва образователен метод на Монтесори, въз основа на реалните симуляциях, самостоятелен обучение и съвместна игра, позволява на вашите деца да развиват малък мотор по време на игра. ?Прекрасни подаръци -Отлични като образователни подаръци за 3-годишни момчета и момичета.И изящни играчки Монтесори, много подходящи за подарък за рожден ден на 36-месечни бебета, великденски подаръци, коледни подаръци, подаръци със сензорни играчки. ? Се купуват без проблеми и важни съвети за поддръжка на A & K L ' IDIA за да се гарантира безпроблемно сервизно обслужване, ако не сте напълно удовлетворени от всичко, което вие получавате от нас, свържете се директно с нас и ще получите задоволителен отговор. ? Специален дизайн на корицата -дъска за практикуване е подсилена азбука във формата на животни на предната и задната корици, нашата се състои от три страници, вашите деца могат да се учат с ципове, шнурове, копчета, велкро и др), дата, месец, часовници, пъзел велкро, животни и т. ? Безопасни, удобни и трайни Играчки за ранното развитие са изработени от мека чувствах тъкан и намаляване на нежната, които не вредят на малки ръце, тежат само 0,77 паунда, децата могат да ги вземат сами.Идеален за игра на много места, като например в самолет, в кола, у дома и т. ?Разработване на здравия разум и практически умения - Нашата играчка Монтесори ярки цветове привлича вниманието на децата и повишава техния интерес към играта.който използва образователен метод на Монтесори, въз основа на реалните симуляциях, самостоятелен обучение и съвместна игра, позволява на вашите деца да развиват малък мотор по време на игра. ?Прекрасни подаръци -Отлични като образователни подаръци за 3-годишни момчета и момичета.И изящни играчки Монтесори, много подходящи за подарък за рожден ден на 36-месечни бебета, великденски подаръци, коледни подаръци, подаръци със сензорни играчки.

Добавки за продукти..