• Новинка
Есенен Венец LASPERAL за Деня на Благодарността, 2 опаковки, Изкуствени Кленови Листа, Венец за Висящи Лози, Декор за Деня на Благодарността, Венец за Декор на масата, Ук?
zoom_in

Есенен Венец LASPERAL за Деня на Благодарността, 2 опаковки, Изкуствени Кленови Листа, Венец за Висящи Лози, Декор за Деня на Благодарността,

BGN 5.13

Брой продукти
check Налично за поръчка

По-стегнат дизайн -венец LASPERAL от есенни листа в опаковка с 2 72 оранжево-жълти кленовыми листа и няколко плодове, общата дължина е 5,8 метра /175 виж Реалистичен и здрав материал -Изработен от PVC, което го прави водоустойчив и дълготраен, него не е лесно да се прекъсне ? [Обновен, по-стегнат дизайн] венец LASPERAL от есенни листа в опаковка с 2 72 оранжево-жълти кленовыми листа и няколко плодове с обща дължина 5,8 фута / 175 виж Наведете и придайте всяка форма, която ви харесва, за украса. ? [Реалистичен и здрав материал] Есенен венец за мантия, изработена от PVC-материал, което я прави водоустойчива и здрава, я не лесно да се разбие на парчета.Оранжеви, жълти, червени и други цветни кленови листа създават отлична комбинация от цветове, за да затопли всяка стая.Могат да задоволят желанието си за реалистичному външен вид, което ги прави светли и символизира приближаването на есента. ? [Многократно използване] венец LASPERAL на благодарността е идеалният декор за мантия, маса, рамката на вратата, партита, сватбени арки, камини, стълбищни парапети, завеси тераси, прибиране на реколтата, Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа и т. ? [Mailto включва в себе си] 2 х венец от есенни листа (5,8 метра/бр.Независимо от това, дали ще ви е само 5,9 метра за полицата рафтове, 12 фута за драпиране на крилото на плитчина или 24 фута за стълбищни парапети, тази гирлянда вас укроет.Просто използвайте няколко гирлянди заедно, за да създадете желаната дължина. ? [100% гаранция за връщане на парите] Предложим на всеки клиент най-добрите продукти и услуги - нашата мисия.Ако тази есен венец от кленов листа не ви устройва, моля, не се колебайте да се свържете с нас, тогава ние ще ви предложим подходящото решение. ? [Обновен, по-стегнат дизайн] венец LASPERAL от есенни листа в опаковка с 2 72 оранжево-жълти кленовыми листа и няколко плодове с обща дължина 5,8 фута / 175 виж Наведете и придайте всяка форма, която ви харесва, за украса. ? [Реалистичен и здрав материал] Есенен венец за мантия, изработена от PVC-материал, което я прави водоустойчива и здрава, я не лесно да се разбие на парчета.Оранжеви, жълти, червени и други цветни кленови листа създават отлична комбинация от цветове, за да затопли всяка стая.

Добавки за продукти..