• Новинка
OmiBrite Led гаражни светлини 2 бр., Гаражно лампа с датчик за движение 10000LM 5000K, 80 W Led светлини за гараж, вкручивающиеся в E26/E27, сертифицирани от FCC, изброени UL, подходящи за ?
zoom_in

OmiBrite Led гаражни светлини 2 бр., Гаражно лампа с датчик за движение 10000LM 5000K, 80 W Led светлини за гараж, вкручивающиеся

BGN 14.93

Брой продукти
check Налично за поръчка

UL - това е глобална агенция за тестване и сертифициранеТова авторитетно агенция за сертифициране за безопасност и качество на продукта в Съединените Щати.FCC е отговорен за осигуряване на безопасността на храната радио - и жични комуникации, свързани с живота и собствеността.Мощност : 80 W, 10000 LM. CCT : 5000 ЗА ден на бяло.Тип на основата : E26/E27. Материал : Метал (Алуминий).Входно напрежение : 120В. Експлоатационен живот : 50000 часа.НИКАКВИ средства не се изисква.СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕНИЕ. 【СИЛЕН СЕНЗОР за ДВИЖЕНИЕ】 Вграден сензор за движение открива движение в несигурна зона на разстояние до 26 метра.Автоматично се изключва след 30 секунди след като движението е останало незабелязано - просто включване на отбелязването и включете захранването, след което сензор е готов за работа!. 【Бързо отвеждане на топлината】 Изработен от ултра силна алуминий за леене под налягане в търговската мрежа, пълни с епоксидна смола, ни лампа, за да гарантира бързо отвеждане на топлината от led чипове и други основни части, като предоставя по-дълъг живот на продукта - 50 000 часа. 【Енергийна ЕФЕКТИВНОСТ】 висока яркост на 10 000 лумена, работеща на по-висока мощност led чипове.На един източник на светлина се използва по-малко от led чип (120 чипове на източник на светлина, в сравнение с други повече от 200), за намаляване на потреблението на енергия или на топлинна загуба. 【УНИКАЛЕН патентован дизайн】 плавно сгъване на лентата от 0 ° до 90 ° градуса, осигуряват широк ъгъл на осветление; Няма голите жици - приятен и изчистен дизайн елиминира риска за сигурността. 【Изпълнение на зрението при дневна светлина】 85 + CRI при дневната бяло 5000 К осигурява изпълнението на точка, близка до слънчевата светлина.- Не е много топло и не е твърде студено - перфектно за вашия гараж, вашата работилница. 【НАДЕЖДНО КАЧЕСТВО】 Нашите гаражни светлини, включени в списъка на UL, и са сертифицирани от FCC.Повече никакви електромагнитни смущения вашия телефон или радио, както и риска от токов удар.Ние сме горди да предложим 5 години по-нататъшни грижи.Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време за всички проблеми с качеството. 【СИЛЕН СЕНЗОР за ДВИЖЕНИЕ】 Вграден сензор за движение открива движение в несигурна зона на разстояние до 26 метра.Автоматично се изключва след 30 секунди след като движението е останало незабелязано - просто включване на отбелязването и включете захранването, след което сензор е готов за работа!.

Power:
80W, 10000LM

Добавки за продукти..