• Новинка
Четка за тоалетна ZUKEEMS, Набор от тоалетни четки и притежателите антикапельный комплект с Четка за почистване на тоалетната чиния, Лесно се почиства ъгъла на тоалет?
zoom_in

Четка за тоалетна ZUKEEMS, Набор от тоалетни четки и притежателите антикапельный комплект с Четка за почистване на тоалетната чиния,

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично за поръчка

✦Четка за тоалетна с дълга дръжка и предпазва ръцете от замърсяване по време на прибиране на реколтата ➤ ОБМИСЛЕН РАЗМЕР : всеки има размери 5,3 инча в диаметър и на 17.1 инча височина, тежи около 12 грама. ➤ Здраво тава улавя всички капки, поддържане на подове, сухи и чисти. ➤Дизайн 2 В 1 : Четка за тоалетна и бутало, в един удобен и компактен формат; Индивидуални държачи за всеки елемент осигурява лесно и незабележимо съхранение; Леко се сгъват в близост до с тоалетна; Съдържат подове в чистота и сухота;. ✦Четка за тоалетна с дълга дръжка и предпазва ръцете от замърсяване по време на прибиране на реколтата. ➤ ОБМИСЛЕН РАЗМЕР : всеки има размери 5,3 инча в диаметър и на 17.1 инча височина, тежи около 12 грама. ➤ Здраво тава улавя всички капки, поддържане на подове, сухи и чисти. ➤Дизайн 2 В 1 : Четка за тоалетна и бутало, в един удобен и компактен формат; Индивидуални държачи за всеки елемент осигурява лесно и незабележимо съхранение; Леко се сгъват в близост до с тоалетна; Съдържат подове в чистота и сухота;.

Добавки за продукти..