• Новинка
Kisangel 4 бр. Заключване за кабинет, Брави за защита от деца, Детски Ключалки за врати, Брави за детски чекмеджета, Ключалка за Плъзгащи се Витрини, Заключване за кабине?
zoom_in

Kisangel 4 бр. Заключване за кабинет, Брави за защита от деца, Детски Ключалки за врати, Брави за детски чекмеджета, Ключалка за

BGN 7.27

Брой продукти
check Налично за поръчка

ПП БРАВИ ЗА ЗАЩИТА на ДЕЦАТА - Благодарение на разумни проекти те могат ефективно да предпазите децата си от случайни наранявания.КЛЮЧАЛКИ КАБИНЕТА ЗА ЗАЩИТА на ДЕЦАТА - са предназначени за това, за да ви помогне по-добре да се предотврати отварянето на гардероба деца или домашни любимци, и за избягване на потенциалните рискове.КЛЮЧАЛКИ на ЧЕКМЕДЖЕТА, защитени от ДЕЦА - без помощта на възрастен дете няма да може да се отвори заключване себе си, че е безопасно и практично.ЗАКЛЮЧВАНЕ за РАЗДВИЖНОГО на КАБИНЕТА - Може да защити вашите бебета и деца от повреди врати на гардероба или опасни предмети в него. КЛЮЧАЛКА за ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ - Подходящ за мебели с дръжки, като гардероби, нощни шкафчета, чекмеджета и т., брави за БЕЗОПАСНОСТ за ДЕЦА - Благодарение на разумния дизайн той може ефективно да защити децата си от случайни наранявания.КЛЮЧАЛКИ КАБИНЕТА ЗА ЗАЩИТА на ДЕЦАТА - са предназначени за това, за да ви помогне по-добре да се предотврати отварянето на гардероба деца или домашни любимци, и за избягване на потенциалните рискове.КЛЮЧАЛКИ на ЧЕКМЕДЖЕТА, защитени от ДЕЦА - без помощта на възрастен дете няма да може да се отвори заключване себе си, че е безопасно и практично.Заключване за раздвижного на кабинета -Може да защити вашите бебета и деца от повреди врати на гардероба или опасни предмети в него. Ключалка за плъзгащи ВРАТИ -Подходящ за мебели с дръжки, като гардероби, шкафчета, чекмеджета.съдържание на пакета 4 x защелкивающиеся брави Характеристики -Размер : 20.57 X0 Заключване за кабинет. - Изработен от устойчив материал, добра устойчивост на натиск, не е лесно да пляскане или почивка капаче за защита на деца.

Добавки за продукти..