• Новинка
DOITOOL Вратата на Плевнята, Плъзгаща се врата на бараката Употреба, етаж: 3шт Долната употреба на вратата на плевнята, Регулируеми Опорните ролки Монтиране на оборудв?
zoom_in

DOITOOL Вратата на Плевнята, Плъзгаща се врата на бараката Употреба, етаж: 3шт Долната употреба на вратата на плевнята, Регулируеми

BGN 24.17

Брой продукти
check Налично за поръчка

1 Вълни отдолу : В долната част на полето за пол има канавка, която може да предпази пода от надраскване шурупом.Лесна инсталация : закрепени за стената с помощта на винтове за дърво, за врати не се изисква канавка. настройте позицията на валяк в жлеба на скалата, в съответствие с вашата врата панел.Не се налага пробиване на отвори в пода.Регулируеми : Оправи положението валяк, и след това затегнете винта в долната част на полето за пода, за да валяк е записан в работно положение.Гладки полирани скосени ръбове, скоба, винтове за монтаж плътно до пода, вратата и пода, не се нуждаят от рифлениях, работят безшумно. 8 в 1 : Предлагаме ви 8 различни опции на сглобяване, тази подовото водач можете да използвате панели на врати от всички размери. Вълни отдолу : В долната част на полето за пол има канавка, която може да предпази пода от надраскване шурупом.Лесна инсталация : закрепени за стената с помощта на винтове за дърво, за врати не се изисква канавка. настройте позицията на валяк в жлеба на скалата, в съответствие с вашата врата панел.Не се налага пробиване на отвори в пода.Регулируеми : Оправи положението валяк, и след това затегнете винта в долната част на полето за пода, за да валяк е записан в работно положение.Гладки полирани скосени ръбове, скоба, винтове за монтаж плътно до пода, вратата и пода, не се нуждаят от рифлениях, работят безшумно.

Добавки за продукти..