• Новинка
YSTAR Регулируеми Колани за Влечуги, Гущери, Гекони, Брадати Дракони и Каишка за каишка Крила, с Каишка за каишка Крила (Черен)
zoom_in

YSTAR Регулируеми Колани за Влечуги, Гущери, Гекони, Брадати Дракони и Каишка за каишка Крила, с Каишка за каишка Крила (Черен)

BGN 3.59

Брой продукти
check Налично за поръчка

1 Висококачествен материал : Този каишка за гущери-влечуги е изработена от мека кожа, която предпазва вашите влечуги от наранявания.Не е нужно да се притеснявате за метален пръстен капани за гърдите, тъй като тя е скрита в крилете.Затова те внимателно ще бъдат защитени, без никакъв дискомфорт. ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Благодарение на регулируема шлейке каишка за гущери могат да се използват различни форми на вашите влечуги, от бебета до тийнейджъри до възрастни мечки.Просто трябва да се регулира скоба за въже, шлейку може да се засилят, така че тя отишла по форма други малки домашни любимци като морски свинчета, порове, хамстер. СТРАХОТЕН ДИЗАЙН : Креатив е създаден за да се гарантира, че вашите домашни любимци изглеждат сладък и смислено, докато са близо до вас.Просто влезте в онлайн магазина и купете за нея или си този скъп подарък точно сега, можете лесно да прекарат време със своите домашни любимци след тежките работни дни, выгуливая ги навън, да подишам чист въздух. РАЗЛИЧНИ размери : Освен регламентираните с предпазен колан, ние ви предлагаме три различни по размер S, M, L във всеки пакет.Ако сте любител на домашен любимец, който живее с различни видове домашни любимци, този комплект, без съмнение, за вас.Вече няма нужда да губите много време в търсенето на подходящ размер за всеки домашен любимец в дома си. Подходящ за гущери всички размери. (Гущер, Брадат дракон, игуана, анолы, монитори, тегусы, гекони, лястовици (бодлив гущер), Костенурка, Черепашатник). Висококачествен материал : Този каишка за гущери-влечуги е изработена от мека кожа, която предпазва вашите влечуги от наранявания.Не е нужно да се притеснявате за метален пръстен капани за гърдите, тъй като тя е скрита в крилете.Затова те внимателно ще бъдат защитени, без никакъв дискомфорт. ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Благодарение на регулируема шлейке каишка за гущери могат да се използват различни форми на вашите влечуги, от бебета до тийнейджъри до възрастни мечки.Просто трябва да се регулира скоба за въже, шлейку може да се засилят, така че тя отишла по форма други малки домашни любимци като морски свинчета, порове, хамстер. СТРАХОТЕН ДИЗАЙН : Креатив е създаден за да се гарантира, че вашите домашни любимци изглеждат сладък и смислено, докато са близо до вас.Просто влезте в онлайн магазина и купете за нея или си този скъп подарък точно сега, можете лесно да прекарат време със своите домашни любимци след тежките работни дни, выгуливая ги навън, да подишам чист въздух.

Добавки за продукти..