• Новинка
Освежители за въздух за вентилация на автомобила с Ароматерапевтическими Етерични Масла FIKA Ариел Little Mermaid (Автомобилен Дифузьор)
zoom_in

Освежители за въздух за вентилация на автомобила с Ароматерапевтическими Етерични Масла FIKA Ариел Little Mermaid (Автомобилен Дифузьор)

BGN 10.18

Брой продукти
check Налично за поръчка

РАЗПРОДАЖБА! ♥ Маркова окачване FIKA SCANDINAVIAN TRADITION ♥ от неръждаема стомана и множество възглавница лилав цвят ви дават възможност да заемат етерични масла със себе си навсякъдеВ комплекта са включени благородна 20-инчов верига от ноктите на омар от неръждаема стомана. ♥ ПРЕНОСИМ ♥ Насладете се на аромата на любимия етерично масло, без да докосвате с маслени бои на вашата кожа. ♥ ЧУДЕСНО ЗА ВСИЧКИ ♥ Жени, мъже, момчета и момичета.Зашеметяващ подаръци за приятели и колеги. ♥ ТОЛКОВА ПРОСТО ♥ Отворете медальон, налейте масло в тампон, затваряне на камерата и се насладете на аромат, който се запазва в рамките на деня или вечерта. ♥ ИДЕАЛНИ ПОДАРЪЦИ ♥ FIKA предлага и много други видове дизайн и стилове.Вижте нашия магазин на за повече информация.РАЗПРОДАЖБА! ♥ Маркова окачване FIKA SCANDINAVIAN TRADITION ♥ от неръждаема стомана и множество възглавница лилав цвят ви дават възможност да заемат етерични масла със себе си навсякъде.В комплекта са включени благородна 20-инчов верига от ноктите на омар от неръждаема стомана. ♥ ПРЕНОСИМ ♥ Насладете се на аромата на любимия етерично масло, без да докосвате с маслени бои на вашата кожа. ♥ ЧУДЕСНО ЗА ВСИЧКИ ♥ Жени, мъже, момчета и момичета.Зашеметяващ подаръци за приятели и колеги. ♥ ТОЛКОВА ПРОСТО ♥ Отворете медальон, налейте масло в тампон, затваряне на камерата и се насладете на аромат, който се запазва в рамките на деня или вечерта. ♥ ИДЕАЛНИ ПОДАРЪЦИ ♥ FIKA предлага и много други видове дизайн и стилове.Вижте нашия магазин напред за повече информация.НАШЕТО УБЕЖДЕНИЕ, че ние получаваме огромна радост от създаване на красиви бижута.И все пак, бижута - това е само материален израз на нещо много по-голямо, което ние създаваме.Имаме визия, според който нашите бижута се използват жива енергия от природата.Предоставяне на улучшающих живот предимства, изцеление и открития.

Добавки за продукти..