• Новинка
Безжична Ръчна прахосмукачка, Преносим Ръчен прахосмукачка Nicebay с всасыванием 15 kpa, Мини Автомобилна прахосмукачка с led дисплей, Зарядно устройство за бързо зарежд?
zoom_in

Безжична Ръчна прахосмукачка, Преносим Ръчен прахосмукачка Nicebay с всасыванием 15 kpa, Мини Автомобилна прахосмукачка с led дисплей,

BGN 49.98

Брой продукти
check Налично за поръчка

? Двухрежимный мощен смукателна и безжичен лек дизайн : Този на ръчната прахосмукачка е оборудван с мотор без четкиМощно абсорбиране на двоен режим на засмукване : стандартно време (8000ПА) и Максимално усвояване (15000ПА).Той има много добър почистващ ефект на прах, парчета хартия, частици и домашни любимци.Дизайн без кабел, лек и удобен размер, лесно преносим, както и подходящи за различни случаи, като дом, офис, автомобил и т. ? Двупластова система за филтриране и моющийся филтър : Този на ръчната прахосмукачка е оборудвана тристепенна система за филтриране на HEPA филтър и филтър от неръждаема стомана, която е в състояние да филтрира 99,99% от праха.Рум-това ръчно почистване лесно благодарение на съемному пылесборнику и лесно снимаемому корпуса на филтъра.Мрежест филтър и контейнер за прах миещи и здрави, те могат лесно да се сваля и почиства. ? HD led дисплей : Този на ръчната прахосмукачка е оборудван с HD led дисплей.Той може по-ясно и интуитивно да показва мощност и състоянието на прахосмукачка.При използване на стандартен засмукване на дисплея ще светне в зелено, а при използване на максимално засмукване - червено.Когато знак за боклук на резервоара свети в червено, това означава, че прахосмукачката е заключен и му трябва време за почистването му. ? Докинг станция за продължителна мощност и бързо зареждане : Този на ръчната прахосмукачка е оборудван с акумулаторна батерия с голям капацитет и технологията за бързо зареждане.

Добавки за продукти..