• Новинка
SDGH 12 бр./компл. 3D Кухи Стикер за стена цвят: Златист, Сребрист, Розов Сватбена Украса Хол Начало Декор (Цвят: сив, Размер: 1)
zoom_in

SDGH 12 бр./компл. 3D Кухи Стикер за стена цвят: Златист, Сребрист, Розов Сватбена Украса Хол Начало Декор (Цвят: сив, Размер: 1)

BGN 134.14

Брой продукти
check Налично за поръчка

Може да се постави на открито /в градината / на балконаТой е изработен от фолио, който не се страхува от вятър и дъжд и дълго време не променя цвета си.Произволно разширяване на ъгъл на крилата след сгъване.Може да се използва за декорация на дома, витрини за магазин, сватбена зала и т. Чудесен подарък за себе си и приятели.Може да се постави на открито /в градината / на балкона.Той е изработен от фолио, който не се страхува от вятър и дъжд и дълго време не променя цвета си.Произволно разширяване на ъгъл на крилата след сгъване.Може да се използва за декорация на дома, витрини за магазин, сватбена зала и т. Чудесен подарък за себе си и приятели.Може да се постави на открито /в градината / на балкона.Той е изработен от фолио, който не се страхува от вятър и дъжд и дълго време не променя цвета си.Произволно разширяване на ъгъл на крилата след сгъване.Може да се използва за декорация на дома, витрини за магазин, сватбена зала и т. Чудесен подарък за себе си и приятели.Параметри : Материал : дебел картон с Размери : 8 см (4 бр), 10 см (4 бр), 12 см.

Material:
thick cardboard
Size:
8CM(4PCS), 10CM(4PCS), 12CM(4PCS)
Pattern:
Quantity:
12PCS/set.
Package Included:
12pcs/set of stickers.:
notes:
-Due to manual measurement, there may be a 1-2 cm error in the size:
- Colors may vary due to different monitors:
- Due to the long shipping time, the item may be damaged in transit, if the item is damaged, please contact us immediately to leave feedback, thank you for your understanding.:
The package includes the main product, and the pictures of other products are for display purposes only :

Добавки за продукти..