• Новинка
LUR 7 опаковки очила за четене без рамки + 3 опаковки очила за четене в полукръгла рамка (общо 10 двойки ридеров + 1,00)
zoom_in

LUR 7 опаковки очила за четене без рамки + 3 опаковки очила за четене в полукръгла рамка (общо 10 двойки ридеров + 1,00)

BGN 55.86

Брой продукти
check Налично за поръчка

【Купете 1 и ще получите 10 x】 : В този комплект са включени 7 опаковки очила за четене без рамки + 1,00 и 3 опаковки очила за четене в полукръгла рамка + 1,00, че е най-добрият избор за вашата модерен начин на живот 【Опаковка ВКЛЮЧВА 】 : 10 x очила за четене / 10 опаковъчни филтър мешочков. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА РАМКА】 : Корпус ридеров LUR е изработен от висококачествени КОМПЮТРИ и метал и има стилен дизайн, благодарение на който ще изглеждате професионално и модерно по време на работа или четене. 【Акрилни лещи LUR】 : Обектив LUR са високо светопропускаемостью, устойчив на надраскване и антирефлексно свойства, които ще защитят очите ви и ще истинското зрение. 【Гаранция 90 дни】 : Очила за четене LUR са с гаранция 90 дни.Всеки въпрос или проблем, моля, моля свържете се с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем. 【Купете 1 и ще получите 10 x】 : В този комплект са включени 7 опаковки очила за четене без рамки + 1,00 и 3 опаковки очила за четене в полукръгла рамка + 1,00, че е най-добрият избор за вашата модерен начин на живот. 【Опаковка ВКЛЮЧВА 】 : 10 x очила за четене / 10 опаковъчни филтър мешочков. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА РАМКА】 : Корпус ридеров LUR е изработен от висококачествени КОМПЮТРИ и метал и има стилен дизайн, благодарение на който ще изглеждате професионално и модерно по време на работа или четене. 【Акрилни лещи LUR】 : Обектив LUR са високо светопропускаемостью, устойчив на надраскване и антирефлексно свойства, които ще защитят очите ви и ще истинското зрение. 【Гаранция 90 дни】 : Очила за четене LUR са с гаранция 90 дни.

Добавки за продукти..