• Новинка
FREEBLOSS 4 Комплекта Коледни Заколок за коса със Собствените си ръце, Набор от Цветни Перли Заколок за Коса, Комплект за Направата на коледни Звезди и помпонов, Аксесоа?
zoom_in

FREEBLOSS 4 Комплекта Коледни Заколок за коса със Собствените си ръце, Набор от Цветни Перли Заколок за Коса, Комплект за Направата

BGN 7.70

Брой продукти
check Налично за поръчка

Коледни щипки за коса САМ Kit : Mailto включва 4 бр метални щипки за коса, 30 бр. овални мъниста, 40 бр. кристали във формата на звезди с различни цветове, 40 бр. кръгли мъниста, 28 бр.Всички материали са осигурени в кутия.Прекрасен коледен дизайн : Красиви фиби за коса със собствените си ръце, украсени с перли и мъниста красив червен и зелен цвят, творчески и необикновени.Облечете го, и ще бъде най-привлекателна на коледното парти.Идеален подарък за момичета : идеален за момичетата, да изразят своето въображение и фантазия споделя моите любими аксесоари за коса с приятели, също така е чудесно за споделяне на подаръци по време на празниците.Лесно да се направи : Тези красиви фиби за коса са лесни за производство и са подходящи както за възрастни, така и за деца.Не ви трябва много време, за да получите уникална украса за коса, които са ръчно изработени.Подходящ за множество прически : Този вид щипки за коса са с уникален дизайн, можете да ги използвате в короната, странично или в задната част на главата, за да създадете различни прически.Коледни щипки за коса САМ Kit : Mailto включва 4 бр. метални щипки за коса, 30 бр. овални мъниста, 40 бр. кристали във формата на звезди с различни цветове, 40 бр. кръгли мъниста, 28 бр.Всички материали са осигурени в кутия.Прекрасен коледен дизайн : Красиви фиби за коса със собствените си ръце, украсени с перли и мъниста красив червен и зелен цвят, творчески и необикновени.Облечете го, и ще бъде най-привлекателна на коледното парти.Идеален подарък за момичета : идеален за момичетата, да изразят своето въображение и фантазия споделя моите любими аксесоари за коса с приятели, също така е чудесно за споделяне на подаръци по време на празниците.

Добавки за продукти..