• Новинка
Kelissa Вълна на Водата 360 Синтетични Косми На Дантели Изкуствени Перуки, изработени от Човешка Коса, Предварително Оскубани от Косата на Бебето Бразилски Дева Коса е ?
zoom_in

Kelissa Вълна на Водата 360 Синтетични Косми На Дантели Изкуствени Перуки, изработени от Човешка Коса, Предварително Оскубани от

BGN 52.48

Брой продукти
check Налично за поръчка

1 【Стил и материал на косата】 360 дантелен предния край на перуки, 360 перуки с водна вълна, произведени от 100% на необработени бразилски естествени човешки косми, нарязани при млади момичета-донори, косата е много мека, чиста и здрава, че е много подходящ за продължителна употреба. 【Най-доброто качество на перуки от човешка коса】 Не спутывается, не добри.когато, перука от естествена водна вълна, пълна и дебела, може да бъде отбелен / боядисани/ завит / выпрямлен / завит, може да бъде променен, тъй като вашата собствена коса.Отлично съотношение на цена и качество!. 【Предимство на 360 предния край на перуки】 360 дантелен челен къдрава перука, предварително выщипанных от детски коса, ви придават по-естествен вид! чрез шнурове на 360 градуса, можете да бродят по някакъв начин и да направи повече за прически, като например висок кок или опашка. 【Размер на перука / параметър】 360 перуки от човешка коса на дантели 10-26 инча в наличност; 1 Б естествен черен цвят; Плътност 150%; Средният размер на шапки 22,5 инча с две регулируеми джапанки (може да се регулира 22-23 инча) и 4 расческами, лесен за носене!.

Добавки за продукти..