• Новинка
Плот за противоречие с лед машини Freezimer, 27 кг / 24 часа, Преносима Маса за льдогенератора, 9 Кубчета лед са готови за 8 минути, Самоочищающаяся Лед с лъжичка за лед и кор?
zoom_in

Плот за противоречие с лед машини Freezimer, 27 кг / 24 часа, Преносима Маса за льдогенератора, 9 Кубчета лед са готови за 8 минути,

BGN 8.86

Брой продукти
check Налично за поръчка

Подготвяме 27 лири за 24 часа са 2 размера на лед.Подготвяме 33 лири за 24 часа. са избрани от 2 размера. 【27 паунда на ден】 Тенис на лед Freezimer може да произвежда до 27 килограма лед на ден и се съхранява до 1,4 килограма лед едновременно.Насладете се на прясно охладено вино, уиски, бира, сок, газирана вода през целия ден!. 【9 Кубчета лед са готови за 8 минути】Плот льдогенератора е оборудван с резервоар за вода с капацитет от 1,59 литра / 1,5 литра.Само за 8 минути можете да приготвите 9 броя кубчета лед във формата на куршум.Перфектна за партита с приятели и не е необходимо спестяване на лед!. 【2 размер шарикового лед】Лед има два различни размера кубчета за лед (S / L), които можете да изберете, вие можете да изберете размера на кубчета лед в съответствие с вашите нужди.Големи кубчета лед да се охлади морски дарове и бира, запазвайки ги свежи и студени.Малките кубчета лед са идеални за бързо охлаждане на напитки. 【Функция автоматично почистване】Плот льдогенератора с функция за самопочистване, само трябва да добавите вода в мивката и задръжте бутона "CLEAR" в продължение на 3 секунди, за да преминете към автоматично почистване.Дъното льдогенератора оборудван изпускателния отвор за вода, и пробката могат да бъдат отстранени, за да се оттича водата.Кажете сбогом на ръчно измиване, спестете си време!. 【Инфрачервена индукционная технология】Преносим лед е оборудван с модерна инфрачервената сензорна технология, независимо от това ли да свърши в него вода или кошница за лед ще достигне максималната си мощност, той ще спре да работи, а индикаторът ще светне в червено.Лед на масата се предлага с лъжичка за лед и корзинкой за лед, в която е лесно да се прехвърлят на леда.Идеален за всяка плотове, къщи, кухни, офиси, барове, партита, лодки, микробуса, KTV, и т. 【27 паунда на ден】 Лед Freezimer плот може да произвежда до 27 килограма лед на ден и се съхранява до 1,4 килограма лед за път.Насладете се на прясно охладено вино, уиски, бира, сок, газирана вода през целия ден!. 【9 Кубчета лед са готови за 8 минути】Плот льдогенератора е оборудван с резервоар за вода с капацитет от 1,59 литра / 1,5 литра.Само за 8 минути можете да приготвите 9 броя кубчета лед във формата на куршум.

Добавки за продукти..