• Новинка
MOUNTAIN MEN Професионални инструменти Набор от инструменти за отстраняване автоматично довършване 7/11/13 бр. Автомобилен комплект за ремонт на авторадио Аудио Тапицери?
zoom_in

MOUNTAIN MEN Професионални инструменти Набор от инструменти за отстраняване автоматично довършване 7/11/13 бр. Автомобилен комплект

BGN 16.10

Брой продукти
check Налично за поръчка

- Използване на висококачествени материали За производството на Професионални инструменти, добре работещи и издръжливаНабор от инструменти за гаечных ключове с двоен край, Комбиниран гаечен ключ с гъвкава глава, Регулируем гаечен ключ с двойна употреба от хромованадиевой стомана.Материал : найлон, удароустойчив, матиран.Материал чанта за съхранение : Найлон.Материал за облекчаване на затягане : Iron найлонов пластмаса. - Използване на висококачествени материали За производството на Професионални инструменти, добре работещи и издръжлива.Набор от инструменти за гаечных ключове с двоен край, Комбиниран гаечен ключ с гъвкава глава, Регулируем гаечен ключ с двойна употреба от хромованадиевой стомана.Материал : найлон, удароустойчив, матиран.Материал чанта за съхранение : Найлон.Материал за облекчаване на затягане : iron найлонов пластмаса. Забележка : имаме и различни други инструменти и аксесоари.Ако Имате някакви нужди или въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!Набор от инструменти за гаечен ключ с двоен край, комбиниран гаечен ключ с гъвкава глава, регулируем гаечен ключ, с двойно предназначение, хром-ванадиевая стомана, ръчно набор от инструменти за демонтаж на автомобилни аудио, инструмент за демонтаж на автомобил, вътрешна украса вратата панел, табло на кола, инструмент за премахване на възвратно аудио, installer Характеристики : Материал : найлон, удароустойчив, матиран.

Добавки за продукти..