• Новинка
Закачалка за Кърпи Отточна тръба на шарнирна връзка Държач За Кърпи За Ръце, за Кърпи, с Превръщането Лост за управление, Закачалка За Кърпи, Органайзер за Кърпи за ?
zoom_in

Закачалка за Кърпи Отточна тръба на шарнирна връзка Държач За Кърпи За Ръце, за Кърпи, с Превръщането Лост за управление, Закачалка

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично за поръчка

【Лесна инсталация】 закачалка за хавлии за баня се инсталира лесно на стената с помощта на аксесоари, така че тя е здрава и добре задържа кърпи 【Материал премиум-клас】 шарнирно окачване закачалка за кърпи, държач за кърпи, тежкотоварни кърпа е изработена от най-здравите материали от неръждаема стомана, високо качество осигурява дълъг живот и добра устойчивост на корозия, корозия. 【Супер функция】 Закачалки за кърпи за баня, стени, врати, домове, кухни и т., Този компактен телевизор, определено е необходим за всяка малка баня, тъй като не заема много място. 【Добра опит】 Тази шарнирно окачване закачалка за кърпи с подвижна рычагами, които може да се завърта на 180 °, което позволява да се мотае мокри и сухи кърпи едновременно, без да се докосвате до тях помежду си; Освен това, тя може да е удобно, за да номинират за лесен достъп и извличане на предмети и придвигать към стената, когато не се използва, за да се спести място при съхранение. 【Гаранция за обслужване на】 100% чисто нова шарнирно окачване закачалка за кърпи автобуса.Професионална смяна на вторичния пазар на премиум-клас.Що се отнася до всички проблеми с този продукт, можете да изпратите електронно писмо, като ние ще ви предоставим отлично обслужване на клиентите и 100% гаранция за удовлетвореност. 【Лесна инсталация】 закачалка за хавлии за баня се инсталира лесно на стената с помощта на аксесоари, така че тя е здрава и добре задържа кърпи. 【Материал премиум-клас】 шарнирно окачване закачалка за кърпи, държач за кърпи, тежкотоварни кърпа е изработена от най-здравите материали от неръждаема стомана, високо качество осигурява дълъг живот и добра устойчивост на корозия, корозия. 【Супер функция】 Закачалки за кърпи за баня, стени, врати, домове, кухни и т., Този компактен телевизор, определено е необходим за всяка малка баня, тъй като не заема много място. 【Добра опит】 Тази шарнирно окачване закачалка за кърпи с подвижна рычагами, които може да се завърта на 180 °, което позволява да се мотае мокри и сухи кърпи едновременно, без да се докосвате до тях помежду си; Освен това, тя може да е удобно, за да номинират за лесен достъп и извличане на предмети и придвигать към стената, когато не се използва, за да се спести място при съхранение. 【Гаранция за обслужване на】 100% чисто нова шарнирно окачване закачалка за кърпи автобуса.Професионална смяна на вторичния пазар на премиум-клас.Що се отнася до всички проблеми с този продукт, можете да изпратите електронно писмо, като ние ще ви предоставим отлично обслужване на клиентите и 100% гаранция за удовлетвореност.

Добавки за продукти..