• Новинка
Декоративни Аксесоари Направи си сам, Лесно Деформируемые Кожени Нитове Комплект Тръбни Метални Игли Здрав Ярък Външен Вид с Кутия за Съхранение Занаяти собствен?
zoom_in

Декоративни Аксесоари Направи си сам, Лесно Деформируемые Кожени Нитове Комплект Тръбни Метални Игли Здрав Ярък Външен Вид с Кутия

BGN 17.84

Брой продукти
check Налично за поръчка

За да отговори на вашите нужди в производството на изделия от кожа със собствените си ръце, 3 размера и 5 цвята, както и 3 инструменти за монтиране и закрепванеКожени нит, може да се използва в поделках със собствените си ръце, като портфейли, раници, обувки, дрехи, дънки и т. С чекмедже за съхранение можете бързо да намерите тези нитове с двойно капачка, за да се предотврати загубата.Лъскаво и ярко външен вид кожени копчета подходящ за завършек на кожата.Изработен от желязо, той лесно е деформирал и е повреден и не поцарапает си ръце.За да отговори на вашите нужди в производството на изделия от кожа със собствените си ръце, 3 размера и 5 цвята, както и 3 инструменти за монтиране и закрепване.Кожени нит, може да се използва в поделках със собствените си ръце, като портфейли, раници, обувки, дрехи, дънки и т. С чекмедже за съхранение можете бързо да намерите тези нитове с двойно капачка, за да се предотврати загубата.Лъскаво и ярко външен вид кожени копчета подходящ за завършек на кожата.Изработен от желязо, той лесно е деформирал и е повреден и не поцарапает си ръце. За да отговори на вашите нужди в производството на изделия от кожа със собствените си ръце, 3 размера и 5 цвята, както и 3 инструменти за монтиране и закрепване. Кожени нит, може да се използва в поделках със собствените си ръце, като портфейли, раници, обувки, дрехи, дънки и т. С кутия за съхранение можете бързо да намерите тези нитове с двойно капачка, за да се предотврати загубата. Лъскаво и ярко външен вид кожени копчета подходящи за декорация на кожата. Изработен е от желязо, него не е лесно да се деформира и да се повреди, и той не поцарапает си ръце.Параметри : Тип на продукта : Кожени нитове съдържание на Пакета : 1 кутия Основен материал : желязо (състои се от сложни материали) Как да използвате : 1.

Item Type:
Leather Rivets Kit
Specification:
1 Box
Main Material:
Iron (composed of complex materials)
How To Use:
1. Prepare the product and the fabric to be decorated.:
2. Use a punching rod to punch holes on the fabric that needs to be decorated.:
3. Pass the rivet through the hole.:
4. Install the rivet base.:
5. Place the rivet on the mounting base.:
6. Use the mounting rod to tap and fix.:
7. The installation is complete.:
Double Cap Rivets Size:
Approx. 6 x 6mm / 0.2 x 0.2in
6 x 8mm / 0.2 x 0.3in:
6 x 10mm / 0.2 x 0.4in:
Storage Box Length:
Approx. 17cm / 6.7in
Width:
Approx. 9cm / 3.5in
Package List:
60 x 6 x 6mm Silver Rivets:
60 x 6 x 6mm Gold Rivets:
60 x 6 x 6mm Gun Black Color Rivets:
60 x 6 x 6mm Imitation Gold Rivets:
60 x 6 x 6mm Champagne Gold Rivets:
60 x 6 x 8mm Silver Rivets:
60 x 6 x 8mm Gold Rivets:
60 x 6 x 8mm Gun Black Color Rivets:
60 x 6 x 8mm Imitation Gold Rivets:
60 x 6 x 8mm Champagne Gold Rivets:
60 x 6 x 10mm Silver Rivets:
60 x 6 x 10mm Gold Rivets:
60 x 6 x 10mm Gun Black Color Rivets:
60 x 6 x 10mm Imitation Gold Rivets:
60 x 6 x 10mm Champagne Gold Rivets:
180 x Silver Cap Rivet Base:
180 x Gold Cap Rivet Base:
180 x Gun Black Color Cap Rivet Base:
180 x Imitation Gold Cap Rivet Base:
180 x Champagne Gold Cap Rivet:

Добавки за продукти..