• Новинка
Защита за ръцете Tihebeyan За Стрелба с Лък, Найлон Регулируема Защита за Ръцете, Сигурна Защита За Ръцете За Стрелба с Лък, Ловен Аксесоар, Защита за ръце с 4 Еластични Р?
zoom_in

Защита за ръцете Tihebeyan За Стрелба с Лък, Найлон Регулируема Защита за Ръцете, Сигурна Защита За Ръцете За Стрелба с Лък, Ловен

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично за поръчка

[4 регулируеми колани] имаме 4 регулируеми колани, които могат да бъдат надеждно заключване на място, носа bracers с катарами също може да се регулира в съответствие с мнозинство от размера на ръцете [Защита за ръцете за стрелба с лък] Предпазва вашето предмишница и е подходящ както за стрелците дясната, така и с лявата си ръка, тя може да подобри точността си стрелба и да ви позволи да се насладите на радост стрелба с лък. [Добър аксесоар за стрелба с лък] Задължителен аксесоар за стрелец.Той е в състояние да подобри ефективността на стрелба с лък и стрели, като същевременно се защитава ръка.Този незаменим аксесоар за стрелба от изогнутого лук. [Добро качество] Найлонов материал 600 D, устойчива на износване и практичен, здрав и издръжлив. [Удобно носенето] Еластична регулируема каишка за лесно напасване и комфорт.Лек, удобен и свободен в чорап.Параметри : Състояние : 100% чисто нов и високо качество Материал : 600 D найлон Допълнителен цвят : черен, син, червен, Брой : 1 бр.

Добавки за продукти..