• Новинка
Reyife Ръчна Дърворезба От Естествен Кристал Статуя Сови Рейки Исцеляющий Скъпоценен Камък Фигурки на Животни Украса Домашния Офис на Колата най-Добрите Подаръци 2.4 ?
zoom_in

Reyife Ръчна Дърворезба От Естествен Кристал Статуя Сови Рейки Исцеляющий Скъпоценен Камък Фигурки на Животни Украса Домашния Офис

BGN 7.60

Брой продукти
check Налично за поръчка

【Значение сови】 Сови, използвани в фън шуй различни начини, създават добри енергията на фън шуй във вашия домТе могат също така да се засили аура на човека, като същевременно се защитава енергия от изтощение други.Бухалът също се смята за силен символ на късмет, мъдрост, здраве и вярност. 【Предимства на кристал сови】 добре да се използва за лечение, за получаване на положителна енергия, Рейки, медитация, мир на ум.Бухал също е подходящ за декорация на дома, офиса и автомобила, за колекционери, подарък за нов дом. 【Креативен дизайн】 Тази статуетка на бухал такава ярка и специална.Те са изработени ръчно от прозрачна смола, под формата на бухал и изпълнени с естествени скъпоценни камъни.Можете да видите скъпоценни камъни в долната част на статуята. 【Размер на кварцова сови】 : височина-2.4 инча, ширина 2 инча.Отлично качество на изработка и фини детайли.Перфектен размер, за да държи в дланта на ръката си в джоба, удобни за носене през целия ден. 【Използването на статуи Сови】Той е много подходящ за поставяне в кола.Също така е подходящ и за декорация на хола, офиси, писмени маси и т., което прави хората щастливи и добавяне на повече красота и чара на домашния офис.Това е идеалният празничен подарък за семейството или приятели.

Добавки за продукти..