• Новинка
Zerodeko Козирка За Детска Баня Детски Шампоан с Шапка за Душ за Деца, Продукти за бебета Ушни Втулки Шапчица За Шампоан Детска Шапка За Душ Шапка За Душ Детски Шампоан ?
zoom_in

Zerodeko Козирка За Детска Баня Детски Шампоан с Шапка за Душ за Деца, Продукти за бебета Ушни Втулки Шапчица За Шампоан Детска

BGN 4.06

Брой продукти
check Налично за поръчка

ЕВАШАПКА ЗА ПЛУВАНЕ на БЕБЕТА - Температура на сорта : 80 градуса по Целзий.КОЗИРКА за ДЕТСКА баня - Дизайн : лесен за тегло, ярки цветове, се регулира в съответствие с обиколката на главата на бебето, Благодарение на прорезям водата бързо ще се изтощи.ДЕТСКИ шампоан - Функция : може да защити очите и ушите на бебето от вода по време на къпане; може да попречи на лицето и очите на бебето на косата по време на рязане.ШАПКИ ЗА ДУШ, за ДЕЦА - Висококачествен материал, който е мек, еластичен и едва ли выцветет или се втвърдяват.Детска ШАПКА за ДУШ - С бутони за настройка, добре заседание на децата без никакъв дискомфорт.Осъществяване на списък 1 х Детски регулируеми шампоан за душ, защита за къпане, шапка за миене на коса без амбушюр (розово) Характеристики - Размер : приблизително 30x26x0,3 см /11,8x10,2x0,12 инча (Lxwxh), шапка за душ за бебета. - Цвят : Розова детска шапка за душ. - Дизайн : лесен за теглото, светли на цвят, се регулира в съответствие с обиколката на детето; Благодарение на прорезям за бърза доставка на вода, детска шапка за плуване. - Материал : защитно фолио за шампоан бебе ЕВА. - Висококачествен материал, който е мек, еластичен и едва ли выцветет по цвят или се втвърдяват. - Подходящ за деца на възраст от 3 месеца до 6 години от обиколката на 40-55 см или около това.

Добавки за продукти..