• Новинка
MILISTEN Ръчни Инструменти 3 бр. Комплект инструменти за пробиване на Зъбите, 4 мм, 2/4/6 Кожена Редица С Кръгла Дупка, Инструмент За Пробиване на Зъбите, Неръждаема Стоман?
zoom_in

MILISTEN Ръчни Инструменти 3 бр. Комплект инструменти за пробиване на Зъбите, 4 мм, 2/4/6 Кожена Редица С Кръгла Дупка, Инструмент

BGN 10.01

Брой продукти
check Налично за поръчка

Какво получавате : Комплект кожени дыроколов, в която е включен 1 бр бормашина в 6 дупки, 1 бр. перфоратор в 4 дупки и 1 бр. бормашина с 2 дупки.Висококачествен материал : Punch е изработен от стомана и е подложен на термична обработка, което осигурява висока якост, добра устойчивост на износване и дълготрайност. Размер : разстояние между центровете на всяка дупка е 4 мм и е на разположение в 2/ 4/ 6 размери на отвори за различни ъгли и прави дупки могат да отговарят на вашите различни нужди при раскрое на кожата.Характеристики : Повърхност стамески за фърмуера на шнур зачерняют и покриват запекающимся лак.Перфоратор от високо легирана стомана, фино полиране, остър, здрав и издръжлив, подходящи за производството на изделия от кожа.Широко приложение : Кожена punch основно се използва за пробиване, шиене, гравиране, щамповане и така нататък.Подходящ за кожа или кожени изделия, като колани, каишки за часовници, чанти, обувки и т. Аксесоари за перфорация на кожата.Машина за пробиване на кожата.Описание Ако търсите средство за перфорация на кожата, а след това изследване Си е свършила тук.Това е така, защото Нашите продукти могат да задоволят Вашите нужди.Изработен от висококачествена стомана материал, практически и е здрава за по-дълга употреба.

Добавки за продукти..