• Новинка
IOLMNG Преносима Сгъваема Вана за крака, Масаж на Краката, Пластмасов Съд За Накисване, Баня, Сауна, Мивка, Сгъваема Вана за крака, Вани за измиване (Цвят: кафяв)
zoom_in

IOLMNG Преносима Сгъваема Вана за крака, Масаж на Краката, Пластмасов Съд За Накисване, Баня, Сауна, Мивка, Сгъваема Вана за крака,

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично за поръчка

1 Сгъваема вана за къпане за краката : накиснете краката, направете релаксиращ масаж, лесно се съхранява, дебела изолация. Мека възглавница, къде натискате, къде кликнете два валяци, може да се измие и масаж, като едновременно масажирате цялата ходилото. Складное съхранение : удобно съхранение и спестяване на пространство. Устойчива на плъзгане дръжка : е лесно да се запази, удобно се излее водата, може да се закача за съхранение, а обемът на водата е стабилна. Това е идеалният подарък за вашето семейство или приятели. Сгъваема вана за къпане за краката : накиснете краката, направете релаксиращ масаж, лесно се съхранява, дебела изоляция2. Мека възглавница, къде натискате, къде кликнете два валяци, може да се измие и масаж, като едновременно масажирате цялата ходилото. Складное съхранение : удобно съхранение и спестяване на пространство. Устойчива на плъзгане дръжка : е лесно да се запази, удобно се излее водата, може да се закача за съхранение, а обемът на водата е стабилна.

Добавки за продукти..