• Новинка
FAVOMOTO 2 бр. за Зимни Камиони Лопата за Отстраняване на снега Камион Ергономичен Острието Suv Автомобил Голяма Четка За Предното стъкло Чистачи Подарък Преносими Подв?
zoom_in

FAVOMOTO 2 бр. за Зимни Камиони Лопата за Отстраняване на снега Камион Ергономичен Острието Suv Автомобил Голяма Четка За Предното

BGN 59.52

Брой продукти
check Налично за поръчка

Зимните аксесоари за кола без драскотини : много издръжлив, но гъвкав стъргало ефективно разбива леда и не оставя драскотини по вашия автомобилСтъргало за почистване на сняг : Ергономична дръжка осигурява удобен, , улавяне по време на прибиране на реколтата.Стъргало за сняг на предното стъкло на превозното средство : Благодарение на компактния си външен вид и окачени на конструкцията на въжето стъргалка за лед, може да се съхранява практически навсякъде за бърз достъп.Авто стъргало за сняг : Лесен за използване : Лопата за сняг, лесно и удобно да се ползват и здрава лопата има добра здравина за бързо и лесно раздробяване на лед язовири и сняг.Общи компактност и удобство прави почистването на снега по-удобни и спестяват вашето време за почистване.Авто стъргалка за лед : Ергономична дръжка осигурява удобен, , улавяне по време на прибиране на реколтата.Пратката включва 2 x стъргало за сняг, Особености-Този стъргалка за лед може ефективно отстраняване на сняг, на закона и слана за почистване на предното стъкло на колата, за пречистване на сняг в прозорците на автомобила.72 X0 стъргалка за лед за камион. - Ергономична дръжка помага да се осигури удобен, , улавяне по време на прибиране на автомобила за премахване на сняг. -Цвят : сив автомобили с четка за сняг и стъргалка за лед -Материал : алуминиева сплав, тласкач сняг TPU за кола - Надеждни и трайни стъргало за сняг на предното стъкло, трябва да има зимни автомобилни аксесоари за собственика на колата.

Добавки за продукти..